= Citat = Izvorno postao Tom_Bill Pregledaj post
ovako, bio danas u tele centru, baš su ga dobili... prelazak na tele2 sam napravio al sad čekam do 16. onda idem po mobitel.. al to je nevažno.. nego, što se tiće hyundaija, meni se čini solidan, znači izvana, ništa ne škripi, poklopac dobro drži, tipke ok... al jedino što mi je zasmetalo je ekran i softver koji je ko u samsungu starom 4-5 godina... znači, imaju slićan software, al ekran je ko da ima 16 boja... užas... kamera je 640x480, nisam ništa slikao, samo sam malo pogledao dal trza ili zastajkuje dok mrdaš mob, al to je bilo ok..

uglavnom, odustajem od njega, ne sviđa mi se (samo radi softwera, izgled prolazi), rađe ću uzet neku nokiu ili sony ericsson pa nešto zamijenit za dual sim...
posto radim u jednoj robnoj kuci koja se bavi preprodajom mobilnih telefona svih operatera evo da i ja dam neko malo iskustvo u vezi hyundai-ja!
sve sto kaze Tom_Bill je tako ! stari soft je unutra kamera nije losa (ipak je vga)ekran ima 65boja ali stvarno se cini po nekim opcijama ko da je 16!mobitel je jako jednostavan ! za sve sto pokusavate poslati sms ili zvati nekog pita s koje kartice zelite zvati A ili B ! A je zakljucana na tele a na B stavite koju god hocete karticu ! uz njega nevjerovatno ali istinito ide i microsd kartica od 2 gb plus sto jos ima 500 mb interne memorije ! nazalost nema bluetooth ! u opcijama se moze postaviti koja kartica da je DEFAULT ili ostavite da vas sve sam pita ! dosta se cini cvrst i otporan na padanja ! plastika je dosta kvalitetne izrade i bez problema ulazite u sve izbornike s joystickom bez da se promasi ok i klikne lijevo desno gore dole ! sve u svemu ako neko treba mobitel samo za sms da zove i da se javlja na njega mobitel je i vise nego odlican ! naravno uz njega ide i usb data kabl tako da svi updaetovi i prebacivanje mp3-ja ide sasvim solidno !