Naravno da mogu, jer to je kao da od proizvođača tehničke opreme očekuješ da prodavači u trgovinama koji prodaju njihovu opremu znaju sve o tim proizvodima. Tele2 nema veze sa tim.
Naravno da mogu, jer to je kao da od proizvođača tehničke opreme očekuješ da prodavači u trgovinama koji prodaju njihovu opremu znaju sve o tim proizvodima. Tele2 nema veze sa tim.
Kupujem sigurno onu Nokiu 6300 kod teleta al problem je što joj je baterija jako slaba (Li-Ion 860 mAh (BL-4C) ). Službeno bi trebala raditi sasvim solidno vrijeme ali postajući po mnogim forumima i citanjem recenzija korisnika tog mobitela ispada da baterija traje max 3 dana (bez iznimaka). Pošto se ne razumijem toliko u te stvari, dobro bi mi došla neka informacija da li se u shopovima može kupiti neka kvalitetnija baterija koja bi bila kompatibilna s tim mobom. Dal općenito postoji takvo rješenje? Unaprijed hvala!!
jupi moj prvi post(sam sebi)
navodno da se u 6300 moze ugraditi bl-5c baterija
jedina stvar je sto je malo vislja i duza, neki su uspjeli ugurati, neki ne, neki su je cak malo rezali skalpelom da stane (tako kazu po stranim forumima)
po meni davat 200+kn (ako mislis novu kupovat) za bateriju koja ce ti trajati duze pola dana nema smisla
![]()
znam da se vec spomijalo, al nikak mi nije jasno
evo konkretno za n6300 kaze cijena 595kn 45/85 sa prijenosom broja
da li to vazi SAMO ako se prenese pretplatnicki broj u tele2
ili
moze i npr. ako se prebaci simpa broj, te se postane bla bla korisnik, i odma nakon toga da se prebaci na pretplatu...da li i tad vazi ta mogucnost jeftinijeg kupovanja uređaja (6300) po cijeni isto od 595kn
mrsko mi zvati szk ili otic u trgovinu...nekak mi nisu bas uvjerljivi i pouzdani, svak tupi svoje
...zivili
Bookmarks