posjedon1 imaš kakvu novu informaciju za k800, hoće li se pojavljivat ponovo, na novim stranicama tele2 stoji u ponudi a nikako da se pojavi u dučanima
posjedon1 imaš kakvu novu informaciju za k800, hoće li se pojavljivat ponovo, na novim stranicama tele2 stoji u ponudi a nikako da se pojavi u dučanima
U sličnoj sam situaciji kao i ti ali sada sa puno manje optimizma očekujem razvoj događaja. Čini mi se da su K800 izbacili na tržište samo da bi mogli reći da i oni pretplatnicima, za produženje pretplate, mogu ponudit vrhunski mob. po povlaštenoj cijeni i time se šepurit na svojim internetskim stranicama. Koga briga što tog mob. već dugo nigdje nema. A trebalo bi ih biti briga ako žele imat pretplatnike od kojih će slijedećih 18 mjeseci sigurno ubirat pretplatu. Ovako ozbiljno razmišljam da prijeđem na prepaid i jeftinije, (bez mjesečne zrakarine od 12.5 kn) u Kikiriki tarifi, koristim njihove usluge dok mi ne "puhne" i prijeđem na neku drugu mrežu. Tele2 bi trebao znati da rat cijenama nije završen i da će ostali operateri morat odgovorit nižim cijenama da bi zadržali korisnike.
Bookmarks