Hvala Posejdonu na informacijama. Ugovor mi ističe početkom 6 mjeseca, pa se nadam da će do tad nešto stići u prodaju. U Rijeci su mi obećali da im SE K800 uskoro stiže !?. Dali postoji mogućnost potpisivanja ugovora i naknadnog uzimanje mob.?
Hvala Posejdonu na informacijama. Ugovor mi ističe početkom 6 mjeseca, pa se nadam da će do tad nešto stići u prodaju. U Rijeci su mi obećali da im SE K800 uskoro stiže !?. Dali postoji mogućnost potpisivanja ugovora i naknadnog uzimanje mob.?
malo pojašnjenje za tebe,nema potrebe da potpisuješ ugovor,tvoje obaveze će i dalje biti kao i za vrijeme trajanja ugovora,samo što si sad u mogućnosti da odabereš produženje ,prelaz na pripeid ili raskid,bez dodatnih troškova kao kad je raskid prije isteka ugovora.
Znači ti ćeš i dalje dobivati mjes.min.potrošnju+ 12,50.ali nisi vezan za 18mj.
Znači kad se odlučiš kupiti uređaj za 1,2,3 mjeseca tad te ponovo obvezuju na period od18mj.
Koje od mobova imaju trenutno za produzenje pretplate?
Svi uređaji ispod kojih piše cijena sa napomenom
A količina dostupnih uređaja ovisi od mjesta do mjesta i jako varira.
Ovjde u RI nekad kod jednog nema telefona kojih kod drugog imaju viška (oko 250m dalje).
Moraš obići sva prodajna mjesta u svojoj bizini i pregledati vitrine da bi saznao koji su uređaji trenutno dostupni.Drugačije neide,na našu žalost.
Zadnji uredio sms freak : 25-04-2007 u 23:30 Razlog: da ne pišem još jedan odgovor
Bookmarks