Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2188

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE C 905
    Operater
    T (ele2, mobile)
    Bodovi
    5.198
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.198, Nivo: 17
    Bodovi: 5.198, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto i ja dočekah da 2 mjeseca prije isteka ugovora o 18 mjesečnoj pretplati mogu po povlaštenoj cijeni kupiti mob. i obnoviti ugovor. Prvi izbor mi je Samsung D900, no neznam ima li šanse da se uskoro pojavi u Tele2 ponudi. Dali tko ima kakvih konkretnih informacija? Mislim ovdje prvenstveno na Posejdona1 koji je očito na izvoru tih informacija. Dali da se još malo strpim ili da se odlučim, za ipak drugi izbor, SE K800.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    SE k750i
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa nije mi stvarno jasan ovaj tele2, stavi super uređaje u ponudu na produženje ugovora ili sklapanje ugovora ajmo to tako nazvat i u roku od 5 dana nigdje više ne možeš naći niti jedan uređaj visoke klase iz te njihove ponude. Pa kaj misle da imaju 12 pretplatnika koji žele produžit ugovor?!
    Upravo mi pretplata istiće i mislio sam uzet k800 ili možda n72, e70 al nema, trgovci vele možda bude došlo, možda ne, služba za korisnike nema uvid u te podatke i tako bla, bla pa vi produžite ugovor i uzmite ili nemojte mobitel koji vam se ne sviđa.Imali netko kakvu pouzdanu informaciju hoće li tih mobitela još bit u ponudi ili kako to biva kod tele2 kako došlo tako ošlo?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    SE k750i
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    posjedon zahvaljujem na odgovoru i informacije ti se pozlatile

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Operater
    tele2
    Bodovi
    12.418
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.418, Nivo: 26
    Bodovi: 12.418, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vlado z Pregledaj post
    Eto i ja dočekah da 2 mjeseca prije isteka ugovora o 18 mjesečnoj pretplati mogu po povlaštenoj cijeni kupiti mob. i obnoviti ugovor. Prvi izbor mi je Samsung D900, no neznam ima li šanse da se uskoro pojavi u Tele2 ponudi. Dali tko ima kakvih konkretnih informacija? Mislim ovdje prvenstveno na Posejdona1 koji je očito na izvoru tih informacija. Dali da se još malo strpim ili da se odlučim, za ipak drugi izbor, SE K800.
    uistinu se moraš malo strpiti,ako se sjećaš napisao sam da su uređaji u pripremi.E390 pa d900 e390stiže u ponedjeljak po cijenama 835 a produženje 585
    d900 nažalost za tebe dolazi malo kasnije
    novo u ponudi je nokia 7373 1695 za ugovor a produženje 1185

= Citat = Izvorno postao ljacme Pregledaj post
    Pa nije mi stvarno jasan ovaj tele2, stavi super uređaje u ponudu na produženje ugovora ili sklapanje ugovora ajmo to tako nazvat i u roku od 5 dana nigdje više ne možeš naći niti jedan uređaj visoke klase iz te njihove ponude. Pa kaj misle da imaju 12 pretplatnika koji žele produžit ugovor?!
    Upravo mi pretplata istiće i mislio sam uzet k800 ili možda n72, e70 al nema, trgovci vele možda bude došlo, možda ne, služba za korisnike nema uvid u te podatke i tako bla, bla pa vi produžite ugovor i uzmite ili nemojte mobitel koji vam se ne sviđa.Imali netko kakvu pouzdanu informaciju hoće li tih mobitela još bit u ponudi ili kako to biva kod tele2 kako došlo tako ošlo?
    Mali komentear na ovaj natpis,točno je sve što si naveo ,u ovoj cijeloj priči zakazala je logistika sa terena koja se bojala ući u veće narudžbe mobitela tih klasa.n6288,e50,n72,n6233,k800,z3 su uređaji za koje je vrijeme isporuke znatnmo duže u prodajna mjesta a to je termin oko 40 dan pa stoga prodavači nemaju kvalitetnu informaciju.Uređaji sigorno stižu samo treba određeno vrijeme
    Zadnji uredio Inovator : 24-04-2007 u 18:43 Razlog: nauci se editirati postove

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tomato - ponuda mobitela
    By jsp_m in forum Tomato
    Odgovora: 107
    Posljednji post: 09-07-2020, 09:34
  2. T-mobile - ponuda mobitela
    By Ico in forum T - Mobile
    Odgovora: 1059
    Posljednji post: 14-01-2017, 05:41
  3. Tele2 nagradna igra, istina ili laz?
    By m... in forum Tele 2