Super, ima stavrno povoljnih telefona. Moj izbor ce najvjerovatnije biti 6230i jer imam pretplatu na Tele2 ali nisam uzeo nikakav mob.
Super, ima stavrno povoljnih telefona. Moj izbor ce najvjerovatnije biti 6230i jer imam pretplatu na Tele2 ali nisam uzeo nikakav mob.
U ponudu dodani i mobiteli iz nogometnog paketa odvojeno.
Dakle Benq-Siemens C81 za 495kn na pretplatu
i Siemens A31 za 45kn na pretplatu.
![]()
BENQ SIEMENS C 81 895 KN NA BONOVE I 100 KN NA RAČUNUIzvorno postao ojpi
A SIEMENS A 31 345 KN NA BONOVE SA 100 KN NA RAČUNU
Novo u ponudi -Sony Ericsson K510i,doduše malo su skrivećki stavili ali eto,bar se kreće.
Bla-Bla paket: 895 kn ( s početnih 100kn na Bla-Bla računu)
pretplata: 455 kn (Uz potpisivanje ugovora na 18 mjeseci i minimalnu mjesečnu potrošnju prema odabranom tarifnom modelu.
)
Zadnji uredio sms freak : 25-07-2006 u 07:47
jel ko zna di možda još ima x200 na pretplati
Blesani jedni... U uvodnim flash animacijama još im stoji stara cijena od 755 kn za Motorolu L2...Ne da mi im se slati mail...
K510 ima pravu 1,3mpx kameru, ili interpoleted..?
Sve bolja i bolja im je ponuda a či si sada uzetic simens c81 .
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Da, samo koju pretplatu imaš? Ako imaš neku koja više nije u ponudi ne možeš zadržati istu i uzeti mobitel, toga si vjerojatno svjestan.Izvorno postao radule
Da, znam, imam 0kn (kad sam majmun i nisam uzeo 85 dok sam mogao) ali Nokia mi zapala za oko, samo zna li neko da li je 6230i kodirana na Tele2. Ako je onda mi se bas i ne isplati kupiti tamo kad bi je odmah morao odkodirati i izgubiti garanciju.
na kutiji pise - uredjaj radi samo s tele2 karticom .
Tako piše i na kutiji od moje N6170, pa nije bila kodirana... Naravno da će to ljepiti na kutije, ali ako možeš, probaj zatražiti u trgovini da staviš karticu u uređaj...
nekad im se omakne, pa ne kodiraju, ali obično par mobitela od 100. nije to sad da je cijela serija nekodiranaIzvorno postao frish-KI
Novo u ponudi: Sony Ericsson K510i za 895 kn u BlaBla paketu ili 455 kn na ugovor na 18 mjeseci...
iz tele2 paketa sam koristio:Izvorno postao Inovator
sonyericsson k700i,sonyericsson z520i,panasonic vs3,nokia 1600
i niti jedan nije bio zakljucan
Bookmarks