BenQ? Zapravo sam imao priliku isprobati P50, ali stvar je u tome da to stvarno je BenQ, za razliku od ovih Siemensa sa drukcijim imenima.Izvorno postao Pharcyde
A zate drzim za rijec
![]()
BenQ? Zapravo sam imao priliku isprobati P50, ali stvar je u tome da to stvarno je BenQ, za razliku od ovih Siemensa sa drukcijim imenima.Izvorno postao Pharcyde
A zate drzim za rijec
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ako je netko kupio koji mobitel iz ove nove dvije ponude neka ih prokomentira na:
za Benq Siemens C81: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=347059
za SE z530i: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23891
Ok iskreno imam z520i i juče sam malom uzeo z530i.
Nisam znao koja je razlika dok ih nisam zajedno usporedio,ovo je moje mišljenje.
Z 520 i je deset puta bolji od z530i pogotovu u display koji mu je smeće prema z520i, nemože se usporedit sa kvalitetom minus z530i.
Kompletan softwer kao i meni je bolji od z 520i baš od svega ,z530i izgleda jadno jeftino ,starinski ,dok z520i izgleda robusno i puno je kvalitetniji.
Ma jednostavno neda se usporedit.............uh kad upališ z530 pa kad vidiš kao da žaruljice svijetle okolo dospleya koji je bljed smeće i nema ,opciju za kontrast.
Onaj koji nije vidio ili usporedio z520i prema z 530i zadovoljan će biti sa promašajem z530i.
Z520 ima tft ekran , dok z530i ubs ekran koji je tapijaaaaa.
Daj,namjeravam si kupiti taj z530i pa jeli se uopce isplati kupiti??
I kada ce uopce doci ta Micro kartica????
Micro ne bu uskoro što je najveća mana tog moba![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ja sam odustao od kupovine Z530i prvenstveno radi ekrana... mislim da nije dorastao vremenu u kojem smo trenutno, ali i zbog memorije (Doduše, prvenstveno radi ekrana - ponavljam!)
Što fali UBC ekranu :-P
Izvorno postao phone
došla u SANTA DOMENICA 1 GB 499 kuna![]()
to je previse.od 512 kosta 210kn.po meni je prevelika razlika.
Pa je...al past će cijena. Svugdje pada. Čeka se da padne na barem 300 kuna![]()
Bookmarks