ipak bez slušalica? šteta ako nisu u paketu, bio bi veliki plus s obzirom da su 130kn.Izvorno postao Inovator
pomalo bezveze što ide na m2 kartice, jer nema ih kod nas, a cijena vanka je 25-30€ za 256MB.Izvorno postao blozer
ipak bez slušalica? šteta ako nisu u paketu, bio bi veliki plus s obzirom da su 130kn.Izvorno postao Inovator
pomalo bezveze što ide na m2 kartice, jer nema ih kod nas, a cijena vanka je 25-30€ za 256MB.Izvorno postao blozer
Ma bit će to...treba samo malo pričekati...pogledaj situaciju sa microSD karticama![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Znas koliko se cekalo na transflash kartice? Motorola E398 je bio prvi mob sa podrskom za te kartice na nasem trzistu, a kartice su dosle tek nekih minimalo pola godine kasnije, i naravno bile su skupe ko sam vrag. Tak da ne vjerujem da ce skoro ove doci na nase malo trziste. Iskreno se nadam da grijesim.Izvorno postao ttperic
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
ja se nadam da će uskoro doći kartice.. Jel mob ima "samo" 30MB interne...
Moram napomenuti da može slikati kao k700i znači 1,3Mpx .. a što se tiče video ... on je odličan..imao sam prije ovog mobitela noku 6230 i super je u odnosu na nju..Kada se gleda prek cijelog ekrana na kompu i dalje je dobra kvaliteta..jedina mi je zamijerka što je klimav mali ovaj mehanizam za otvaranje...Softver je ful brz..Nije brandiran..Ima fora programe..Dobar music player..Nešto slično W800 ... jako dobro je premotavanje i playliste..ma fful sam zadovoljan.! :thumb up:
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Tj. htio si reci ima vga kameru koja interpolira sliku na 1.3 mpx.Izvorno postao blozer
Da na to sam mislio![]()
Nego jel neko zna di ima za kupiti slušalice za to?
HPM-82 ili Glazbeni kabel MMC-60
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
I jedno i drugo imas na www.emshop.hr.Izvorno postao blozer
u prijevodu, slika je vga rezoluciji, pa je razvučeIzvorno postao xianfu
www.emshop.hrIzvorno postao blozer
Bas sam te mislio pitati kaj uzimas nakon sto si nokiu meni zavaljao. Z530i se cini OK mobitel, zakon mi izgleda zaklopljenIzvorno postao blozer
pozdrav
@ Xianfu fala majstore
Bookmarks