Mah...ova ponuda je jadna, još uvijek. Dok god im je Samsung najbolji mobitel koji imaju ponudi znaš da im je ponuda jadna![]()
Mah...ova ponuda je jadna, još uvijek. Dok god im je Samsung najbolji mobitel koji imaju ponudi znaš da im je ponuda jadna![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
I opet, mora se javit neki nezadovoljnik... Možda je tebi jadna ta ponuda, ali je zato vrlo povoljna...
Mojne batje pericuIzvorno postao ttperic
![]()
Bas je kewl ovaj Benq
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Vuk kozu mijenja, ali usranu kvalitetu ne :bunny:Izvorno postao Pharcyde
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Prijatelju nemoj biti 10kreIzvorno postao rospaya
![]()
Brijem da jos nisi imao prilike koristiti neki Benq pa onda nemoj jeb...![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
BenQ? Zapravo sam imao priliku isprobati P50, ali stvar je u tome da to stvarno je BenQ, za razliku od ovih Siemensa sa drukcijim imenima.Izvorno postao Pharcyde
A zate drzim za rijec
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ako je netko kupio koji mobitel iz ove nove dvije ponude neka ih prokomentira na:
za Benq Siemens C81: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=347059
za SE z530i: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23891
Ok iskreno imam z520i i juče sam malom uzeo z530i.
Nisam znao koja je razlika dok ih nisam zajedno usporedio,ovo je moje mišljenje.
Z 520 i je deset puta bolji od z530i pogotovu u display koji mu je smeće prema z520i, nemože se usporedit sa kvalitetom minus z530i.
Kompletan softwer kao i meni je bolji od z 520i baš od svega ,z530i izgleda jadno jeftino ,starinski ,dok z520i izgleda robusno i puno je kvalitetniji.
Ma jednostavno neda se usporedit.............uh kad upališ z530 pa kad vidiš kao da žaruljice svijetle okolo dospleya koji je bljed smeće i nema ,opciju za kontrast.
Onaj koji nije vidio ili usporedio z520i prema z 530i zadovoljan će biti sa promašajem z530i.
Z520 ima tft ekran , dok z530i ubs ekran koji je tapijaaaaa.
Aj dobro. Neću više.
Kupio sam si Z530i .. i mob je zvijer... jedino je zvuk malo slabiji, ali odličan mob..podsječa na walkman seriju.... Kupio sam ga utele2 paketu..Jedina stvar je to kaj se ništ ne dobi s njim..samo punjač i baterija..ali ok..Mobitel je ljep..Sve super.. Može konkurirat puno skupljim modelima.....
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Da...jedna od svjetlijih točaka u ponudi. Jako dobar mobitel za tu cijenuIzvorno postao blozer
EDIT: Da se nadodam...Tele 2 me sve više iznenađujeČovječe za 895 kuna dobiješ predobar mobitel C81. Specifikacije nisu nimalo za odbacit, jedino bih pokudio za Siemense već standardan zaslon od 132x176. Ali svaka čast...Motorola V360 killer
![]()
Zadnji uredio T-Maca : 17-06-2006 u 18:12
Bookmarks