Nisam vidio da je itko komentirao i Motorolu C261 u ponudi za 695 knu bla,bla paketu. A i na njuzima se pojavila vijest o V3 za 1395 od 10.2. Zna itko sigurno jel V3 dolazi?
Nisam vidio da je itko komentirao i Motorolu C261 u ponudi za 695 knu bla,bla paketu. A i na njuzima se pojavila vijest o V3 za 1395 od 10.2. Zna itko sigurno jel V3 dolazi?
Ako je ovo istina, isplatilo bi se. Inače nisam Motorola fan, ali vidim koliko su ljudi popyzdili za tim modelom...Izvorno postao xianfu
pa i nije mi bas neka cijena mozes je kupit u simpi za 200kn vise a toliko se isplati dat vise ..bolje nego potpisat na 18mj..Izvorno postao Mobyy
informacija je tocna, i ovdje je potvrdjujem, tebi i ostalima!Izvorno postao xianfu
dakle tele 2 pretplata uz potpisivanje ugovora na 18 mjeseci motorola v3 za 1395 kn
od 10.02. 2006
Sori, postao sam prije nego je Mean Machine napisao da dolazi uz pretplatu. Ja se ne volim vezivati ugovorima s operaterima, pa se ispričavam na istrčanoj reakciji. Naravno da je bolji Simpa paket. Ja sam mislio BlaBla za 1395.Izvorno postao xianfu
![]()
Bookmarks