Nije valjda sa su liste čekanja ja yebeni mob
Sa pretplatom 275 kuna,a sa prepaid paketom 695 kuna.
Ja sam kupila SE J300i,i zadovoljna sam.
Nije valjda sa su liste čekanja ja yebeni mob
Pa, vjerovatno neke trgovine su počele provoditi takvu praksu. Da ne dolaziš svaka dva sata u trgovinu, rezerviraš ga i veliš kad ćeš točno doći, odnosno oni ti vele. Nešto kao u videotekama.![]()
da, upravo tako. ljudi su rezervirali mobitele kad ih je nestalo i oni su napravili listu.. imam sreće da sam rano rezerviro, pa sam bio 4. i pošto ih je danas došlo samo nekoliko, zvali su me iz dućana i rekli da mogu doć po mob. Tako da neznam koliko ih je došlo, ali sigurno ne više od 10... inače, mob je odličan, iako će ga koristit moj stari, pregledo sam ga skroz i prelud je... al ja i dalje čekam svoj k750i...
ma nemojte?! liste rezervacija? nevjerojatno.
a zasto nije bilo tih listi kada je vip prosli bozic imao akciju izmedju ostalih i SE p900...
mislim da to nije bas u redu da postoje te liste. sta onda sprjecava zaposlenike da ne prijave na listu svoje poznanike i obitelj...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nisam ni znao za listu za p900?
mislim da si nesto krivo shvatio khideg.
nikad prije nije bilo tih listi jelda?
kolko ja znam nikada
a sta da ti kazem, ja sam doso kupit mob i taman je dan prije nesto, pa sam dolazio jos par dana i onda su mi rekli da ce doc za par tjedana i napisali mi rezervaciju (stavili me na listu).. mislim da je to u redu, naravno pod uvjetom da zaposlenici budu pošteni... ali nebi bilo u redu da sad ja dođem i rezerviram recimo prvi idući mobitel koji dođe u ponudu, pa da za to naprave listu... ovog je mobitela nestalo, a posto su se ljudi htjeli osigurat da ne zakasne i na drugu posiljku, rezervirali su...
Danas sam bio u onom centru u Karlovcu. Imaju sve aparate osim X700 koliko sam uspio skuziti. Ekipa koja prodaje je za 5, moram ju pohvaliti jer su decki fakat ljubazni itd. Poluguzva je, ali se da skratiti gledanjem drugih stvari u trgovini poput audio-video opreme.
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
doslo je do nekih informacija u vezi mobitela u ponudi
Prepaid - Motorola C118 345 kn
Nokia 6170 - 1195 kn
Postpaid - Motorola c118 - 45kn
Nokia 6170 - 795 kn
to i nije neka ponuda.
Vidio sam na newsima kad je lik poslao ponudu, niti ja nisam odusevljen, ali i to je nesto...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Ako će im to biti božićna ponuda, onda sumnjam da će dobro proći.
Nije bila ni do sada ali imaju listu naručenih za mob. unaprijedIzvorno postao zmija
![]()
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
ok,ali moraju imati nesto konkretnije.
Ma ponuda je nikakva.Ja sam mislio da spremaju nekakvi prvoklasni model,a kad ovo ako je istina.Umjesto da daju par ok mobitela pa da privuku ljude za blagdane.Ma mozda nas i iznenade!!!!!!!!!!!!
a valjda budu nekaj dali posteno i vrijedno paznje . mozda bude V3i , to bi definitvno napravilo TELE2ca sa pretplatom od mene
Sasa pricao sa sluzbom za korisnike te me uvjerava operater da spremaju nesto kvalitetno ali da nemoze reci(ili nezna)![]()
pa normalno da spremaju nesto bolje, a sta ste vi misli...
jasno da pripremaju,treba pricekati.![]()
Evo jutros oko 9 h sam cuo reklamu, kako Tele2 u svim paketima daje jos jedan besplatan start paket (isto sa 145 kn) na racunu... nadam se da je ovo pocetak poklonja i snizenja![]()
U današnjim dnevnim novinama ima reklama sa gore navedenim uređajima (Motorola, preklopna Nokia). Valjda to nije sve.
rekao mi prodavač u dućanu za ova dva telefona da dolaze u ponudu, ali da nema informacija za druge aparate i da nevjeruje da će doći nešto "bijesno"
dosli su vec lijepo crno na bijelo sam vidio narudzbeniuc prije par dana..a sad dal ce bit nesto bolje tesko je za rec moramo cekat i vidjet cemo..Izvorno postao aksicni
Bookmarks