i ja sam htio si kupit evo 3d...ali evo sad mi je na faceu tele2 odgovorio "Damire, taj uređaj više neće biti u našoj ponudi." šteta
i ja sam htio si kupit evo 3d...ali evo sad mi je na faceu tele2 odgovorio "Damire, taj uređaj više neće biti u našoj ponudi." šteta
prema cjeniku (13.04.) koji sam skinuo sa tele2 stranice, pojavio se Galaxy Note i Nokia Asha 200..moram priznat da mi nije jasan taj cjenik jer uopće nema tablice sa ponudom za produženje ugovora niti aparata za koje tvrdite da su u ponudi (Xperia S, Sensation,sl.)..
Ne postoji cjenik za produženje ugovora. Moraš otići kod njih pa ih pitat. Jer kao imaš nekakav popust ako puno trošiš ili si duže vrijeme kod njih iako su im ti popusti nikakvi. Cura je prošli tjedan pitala za xperiu ray i nakon dvije godine smiley tarife 100kn, svi plaćeni računi na vrijeme, nude joj mobitel za cca 1850kn (60kn popusta)
Jesi ti uopće otvorio taj pdf? Piše ti da su cijene za novi ugovor i prijenos broja.
"Ukoliko želite produljiti ugovor molimo Vas da posjetite jedno od Tele2 prodajnih mjesta gdje ćete saznati sve pogodnosti i popuste na cijene mobitela za Vaš korisnički broj."
Za cijene prilikom produženja ugovora se moraš obratit njima, s tim da neće reći kolika je cijena čak ni preko maila. Cjenik ne može ni postojat jer cijena ovisi o tarifi, godinama na mreži, potrošnji itd. itd.
Bookmarks