995kn bi bio vrhunski popust!!
što se tiče aparata..........teško...Izvorno postao Router
995kn bi bio vrhunski popust!!
se taj čuveni 31. 1. baš ćemo vidjeti što je novo...
Ne znam da li je već spomenuto u nekim drugim temama, ali na tele2.com su novi aparati u ponudi i malo drugačiji izgled podstranice... Vidim čak i UMTS Sony Ericsson K601...
Baš sam stavljao cijene u Cjenik ali ljudi ovdje prije provjeravaju pa ne škodi obavijest.
Evo i link za ubuduće: Tele2 ponuda mobilnih telefona
jel to njihova nova stranica?Izvorno postao sms freak
Nije ništa nova. Samo su malo raspored i sučelje promijenili...
kako ne? a Sony Ericsson K600i? ja ga prije nisam vidio u ponudiIzvorno postao frish-KI
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...e prijatelju, stavi ovaj link - http://www.tele2.com.hr/rates/mobile/ ... tvoj ne radi...Izvorno postao sms freak
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ima novih mobitela ali cijene mi nisu bas povoljne s obzirom da se radi o potpisivanju ugovora na 18mj...naravno mislim na nokiu 6230i i SEk600
panasonica vise izgleda nece biti .
realne su cijene , jedino bi pomoglo da su i nasi novcanici realniji
Evo updateali su tele2 stranicu imaju nove mobitele![]()
Seriously?
Evo i šta se sad najviše isplati uzet??
What else you gonna do on a saturday?
Nokiu ne ima mali ekran na to sam alergičan, Sony Ericsson K600i (pomalo ružan (prekockastIzvorno postao @l@n
)) je moj izbor ili Sony Ericsson Z520i kojeg koristim i pre zadovoljan sam, ima ugrađen brži bluetooth video ne šteka dok snimaš, super brz software... ostali mobiteli su za plakat
![]()
Seriously?
Mislim na to da je stranica stara, odnosno da nije drugačija. A i sam sam spomenuo da ima nešto novih modela...Izvorno postao flOorKilla
6230i . . . kamera pristojna , utor za kartice , ma samo kaj gumbe ne siva . . .
ja sam se koncentriro na tvoj post a posto je ovo tema koja govori o novim mobitelima u tele2 pa sam automatski mislio da na to mislis.
ovaj K600 je jedini mob koji ja uzeo iz njihove a ponude, ali necu ga uzet previse para
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
k600 na slobodno kosta oko 2500kn.
njihova nova stranica je www.tele2.hrIzvorno postao Eminem
tako da ne treba stavljati ovu.
nije ali ne vidiš da je to neko poduzeće iz metkovića, njihova je još ona www.tele2.com.hrIzvorno postao khideg
P.S.
očekivao sam bar malo bolju ponudu telefona, nije skup k600i ali je nokia ipak koju stoćku previše...
@aksični
Nisi baš u tijeku, očigledno. Već prije nekoliko dana Tele2 je dobio arbitražom pravo na adresu www.tele2.hr.
EDIT: Zabunom sam napisao .com umjesto .hr.
Zadnji uredio frish : 01-02-2006 u 11:33
ja mislim da oni već odavno imaju www.tele2.com , a daj molim te otvori www.tele2.hr pa mi raci što ti je otvorilo....Izvorno postao frish-KI
Otvorilo mi je stranicu od Tele2. Ne kužim u čemu je problem... I odosmo u off. Riječ je o mobitelima u njihovoj ponudi. Ima nekolicina novih, a Panasonice su izbacili...
evo zadnji off... ne kužim meni i dalje otvara onu poduzeće iz metkovića....Izvorno postao frish-KI
To je stvar (propust) tvog davatelja usluga koji u svom DNS cacheu ima josIzvorno postao aksicni
uvijek stari DNS od tele2.hr
Bookmarks