ali mi možemo potpisati ugovor po ovim cijenama i uvijetima...i onda uzet mob poslije nove?
pa pretpostavljam da ce cijene ic gore... zato i ocu nabavit mob do nove godine...
ali mi možemo potpisati ugovor po ovim cijenama i uvijetima...i onda uzet mob poslije nove?
e vidiš, to nisam siguran, jel neko zna točno što se toga tiče? Ako ne nabavim mob do božića, sigurno ću uzet preplatu bez moba, pa onda poslije tražit mob...
Možeš uzet pretplatu bez mobitela i naknadno uzeti mobitel bez promjene uvjeta osim minimalne mjesečne potrošnje, sa 0 na 48 kn i trajanja pretplate od min 18 mjeseci. To, uostalom piše i u njihovom cjeniku.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
dobro, sad smo ušli off... uglavnom, ljudi pišite ako saznate još nešto o budućim ponudama telca...
Čuo sam i ja to za K750... ak je istina, ja uzimam...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i ja... al znam da ce bit tolka navala da sto posto ga necu ni stic kupit dok ga jos bude bilo..
I TO SE DOGODILO... TELE 2 JE UPDATE-AO STRANICU... sada pod "mobilni telefoni" umjesto onog siemensa se nalazi Nokia 1600, i dodan je Panasonic VS3, dok od x700 nema traga... ali, nema veze, i to je napredak
Ajme, aleluja...
Mislim da su se malo zeznuli sa falsh-om, sada za svaki update moraju gnjaviti nekoga da im složi swf i da to liči na nešto, ne znamo koliko se može automatizirati stvar preko AS-a.
Trebali su napraviti čisti html site, te neki jednostavan cms u pozadini tako da i štefica(tm) može update-ati telefone u ponudi (i cijene). Hm, možda im se javim s prijedlogom![]()
Gog, ne čekaj ni sekunde. Možda bi im stvarno trebalo javiti da je ovo nimalo praktično. Možda kakav fuš padne...![]()
Da. Ajmo im svaki od nas napisati kaj bi htjeli, pa nek se oni potrude to uvrstit u ponudu. Mislim da to nema veze sa željama korisnika, već sa unaprijed isplaniranim narudžbama.
Nego, danas u jedinom Tele2 prodajnom mjestu u Kutini gužva. A kaj je najbolje, imaju sve telefone, osim X700, a vele da je taj došao sa greškom u sofveru.
jel moram uopce pitat jesu li svi mobiteli nestali u roku par sati i da ih sad nece opet bit iducih par tjedana?
Pa, zavisi gdje... Pitao sam za Panasonic VS3 i rekli su mi da imaju još jedan ili dva komada, a kad nestane, da će proći par tjedana do iduće pošiljke. Ali se zato kompleti prodaju kao da su dijamantne ogrlice u kutijama.
koliko bi trebao biti k750? ja nisam cuo , pa da me prosvijetliteIzvorno postao whiteboy
![]()
A tko bi to uopće znao? Čemu nagađati? Uostalom, tko zna koje modele planiraju staviti u prodaju.
Da tele2 nudi novi mobilni telefon panasonic vs3
Bed je sto imaju jako malo komada mobitela.Ja sam trazila Nokiu2600,nisu ga uopce imali,jedino su imali SE J300i,pa sam ga ugrabila.
Nadam se da ce imati još mobitela po vašim željama.
ma to nije nista novo to se nudi vec duze vrijeme (ak se moze tak nazvat)! To jer bed sto malo imaju i malo prodajnih mjesta pa se odmah sve razgrabi..Izvorno postao Irena_zgb
Vec vidim bozicne "igracke" po 95 lipa ili 9.50 kn uz pretplatu koje prije nitko nije htio kupiti.
Tesko da ce doci neki bolji smartphone po ovih 895 kuna kolio je sada x700,
k750 ako bude po 895 kuna biti ce u tarifi 85 ili prije da ce doci neka druga tarifa, mozda 145 ili tako nesto.
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
samo neka dođe....
navodno i m ni x700 nece vise dolaziti . a k300 bi trebao biti uskoro opet raspoloziv . danas malo okolo zivkao po njihovim centrima .
dao bog da si u pravu! ja mislim da je to super povoljno, ne znam za vas... al nisam vise siguran koju tarifu uopce uzeti. Mislim, isao bi na pretplatu cisto zbog puno povoljnijeg mobitela, a i sta mi je 12,5kn mjesecno. Jedino ne znam dali tarifu 48 ili 85... 97,5kn mjesecno nije mala svota, a nisam ni siguran da potrosim tolko mjesecno. Jedino sta je onda fakat povoljna cijena poziva i sigurno bi se snizio moj fixni telefonski račun. Problem je šta ne znam oću li uopće imati koga zvati na tele2 (trenutno nemam) pa onda tarifa 48 otpada... moram jos razmislitIzvorno postao borisd
Uzmi onda 85, lako ćeš prebacit (barem mislim) kad budeš imao koga zvat na tele2
kolko ja znam, nemozes se prebacit na nizu tarifu (sa 85 na 48)... mislim, mozes, ali onda moras otplatit ovu visu tarifu do kraja ugovora... a to se bas i ne isplati, sta ne?Izvorno postao Drug Mile
to je istina.
Bookmarks