u tele2 webshopu s6 32gb na bonove snizen na 3945kn Opaa koji pad cijene..
u tele2 webshopu s6 32gb na bonove snizen na 3945kn Opaa koji pad cijene..
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Uz ugovornu obvezu, il slobodnu prodaju?
Na bonove, u slobodnoj prodaji 6295kn.
... pax in domus!!!
Zanimljiva cijena. Vjerojatno je neka greska. Istu cijenu ima i galaxy alpha koja je jeftinija u ducanima nego kod njih na bonove.
webshop cijena na bonove 3945kn snizen jucer, s6 edge je 4945kn.
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Ponuđena mi je tarifa revolucija kao poslovnom korisniku i s6 za 1 kn. Mislim da su rekli da moram dovest još 2 ljudi odnosno imat 2 ljudi unutar firme (sve skupa 3x) i tako ostvarujemo to. No kako to biva kod nas, u čemu je kvaka? Jel to stvarno 150 kn mjesečno plus mobitel kolko je ili o čemu se tu radi.
99% sam uvjeren da uz tih 150 kn sto placas revoluciju,moras otplacivati i 150 (ili 135)kn mjesecno taj S6...
No svejedno jos jednom pitaj u poslovnici,pa neka ti na papiru slozi cijelu konstrukciju
Ne odvajaš se od svog mobitela, ali novi bi ti dobro došao? Uz UHU proizvode se možeš zalijepiti za Xiaomi Redmi 9A s velikim ekranom i baterijom od čak 5000mAh što znači da možeš tipkati, gledati, streamati, shareati, toktikati, lajkati i pričati do mile volje.
Iskoristi super popust od 33% i uzmi Xiaomi Redmi 9A za samo 599 kuna. Uz ovaj mobitel iskoristi i super ponudu dodatnih 2 GB na svim Tele2 slagalicama tijekom 24 mjeseca.
Tako aktivacijom slagalice od 2 GB i 200 minuta i/ili SMS poruka, svaki mjesec narednih 24 mjeseca raspolažeš s čak 4 GB i 200 minuta i/ili SMS poruka za samo 55 kuna/30 dana.
Dodatne gige na 24 mjeseca dostupne su i na ostalim Tele2 slagalicama za bonaše.
Posebnu ponudu možeš ostvariti na Tele2 prodajnim mjestima od 17.8. do 30.09.2020. ili do isteka zaliha uz predočenje računa koji sadrži tri UHU proizvoda.
https://www.tele2.hr/privatni-korisn...-i-tele2/p378/
https://www.nabava.net/mobiteli/xiao...-653-112247921
Nije loše za neku bakicu koja ne troši puno.
Iznenadio bi se koliko ljudi malo troše.
U kontaktu sam s građanima svih dobnih skupina i mogu ti reći da većina troši oko 3 GB.
Jednima je to sasvim dovoljno, dok drugi ne žele trošiti oči na mali ekran i najbolje im odgovara fiksni internet povezan sa stolnim računalom.
Ma znam. Evo recimo šogorica koja ima 30+ godina troši cca 2 GB mjesečno i 200min razgovora. A opet znam stariju osobu koja neprestano visi na mobu, mislim da ima neku od neograničenih tarifa.
Ove tarife su dobrodošle za one koji ne troše puno, ali isto tako moraju imati sluha i za one neumjerene
Tarifa M na T-Com 199 kn i dobiješ 10+1 GB interneta, sramota.
@ frish-KI && RAUL, molim malo smiriti strasti i držati se teme
a jesmo ogorceni na nekoga tko nam dade jeftine razgovore i sms poruke...jadno zasto?? su tebi sve na broju??Izvorno postao Aragorn
Odlučio sam se napokon za kupnju Tele2 Nokije 6288,
i zovem Tele2 Partnere u Rijeci i kažu mi da nemaju i da ne znaju kad će doći,
da probam idući tjedan viditi jesu im što poslali...![]()
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
ako netko zna gdje ima, mada sam sve žive dilere za tele2 obišo neka javi ako gdje stigne u prodaju k800.![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
To je sa prodajnog mjesta:
TELE2 partner: GSM CENTAR zo
Adresa: Riva 2a
Telefon: 051 212 328
http://www.gsm-centar.hr
08-20 subotom 08-14
Datum i vrijeme snimanja možete provjeriti u EXIF podacima iz fotografije,samo ju skinite sa imageshacka.
Ako budem uskoro išao opet dole provjerit ću opet.
Bio sam opet tamo i ove cijene koje su na fotografiji stoje i dalje tako.
Zadnji uredio sms freak : 26-05-2007 u 22:22
i 6085 Pretplata:555 kn _Produženje ugovora:385 kn
Svaka čast. Dobro si ih stisno. No ne mogu se oteti dojmu da nebi ništa uspio, da navedenog mob. nisu imali ili na zalihama ili u trgovinama. Pred mjesec i pol htio sam uzeti Samsung D900 koji su reklamirali, a nigdje se nije ni pojavio. Pisao sam im (ne toliko oštro) ali uzalud. Čini mi se da sam jedino uspio da ga prestanu reklamirati.
Tele2 u webshopu nudi malo starije telefone po smanjenim cijenama do isteka zaliha, pa ako nekog zanima...
Motorola L2 + KO start paket - 145kn
Nokia 2610 + KO start paket - 295kn
Motorola V3 + KO start paket - 795kn
Nokia 6230 + KO start paket - 995kn
Neka si svatko sam pogleda jer su i oni zakomplicirali cijene:
BLA-BLA
PRETPLATA
PRODUZENJE
ONE X & Sensation & Desire by HTC
nisu zakomplicirali cijene nego sada ima vise razlicitih cijena za vise nacina kupovine mobitela uz pretplatu i za svaki mob je ispod tablica u kojoj je poprilicno jasno napisano... jedino sto na zalost nema nigdje usporedni prikaz svih modela i njihovih cijena u nekoj tablici (13 razlicitih cijena za mob, prepaid + 12 modela postpaida), ali ajde nije to tako strasno.Meni osobno se svidja nacin na koji su iskazane cijene na stranicama, sasvim je pregledno (za razliku od posjedonovog posta).
A pazi ovu bedastoću: u ponudi za poslovne korisnike ima 6 mobitela manje, nego u ponudi za privatne korisnike. I vidim da neki mobiteli koji su u poslovnoj ponudi nisu u ponudi za privatne korisnike i obratno.
![]()
Bookmarks