proizvodi ga Sony Ericsson i ima display u boji. eto nadam se da sam bio od pomociIzvorno postao marke
![]()
Ja k300 trazim vec 4 tjedna i svaki put mi kazu doci ce iduci tjedan i tako me vozaju, a ja polako pizdim... K300 nema vec duze vrijeme i nece ga bit duze vrijeme.. ako neko ima neke informacije o ovom mobitelu, javite pod hitno...Izvorno postao Router
proizvodi ga Sony Ericsson i ima display u boji. eto nadam se da sam bio od pomociIzvorno postao marke
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
A ni sa time nećeš ništa napraviti. Tek će tada biti navala. Kad god možeš provjeri imaju li uređaj, pa možda i naletiš. A možda dobiju nešto novo u ponudi, pa ti se i to svidi.Izvorno postao Router
U Galeriji Importane imaju sve uredjaje.Stoje u izlogu tele2.
jučer sam čuo informaciju da je motorola v3 bila u planu ponude TELE2 za postpaid, ali je nešto otkazana, pa neznam kad će (hoće li) doći...
Imaju i vlaskoj u izlogu , ali za prodati nema nista . Zvati cu bas u Importane galeriju da vidim - mozda i ima koji VS3.
EDIT - zvao i ima VS3 , mislim da bi jedan mogao danas samnom prosetati do doma
Zadnji uredio Router : 10-11-2005 u 13:13
ja bio danas u prolazu i baš zavirio i nisam vidio X700. ostalo imaju...
Uopće nemaju za prodati nokiu 2600,zna li neko di ga ima za kupiti u Zagrebu????Bia bih jako zahvalna!!!
Kupila sam SE J300i,super izgleda,slatki i mali.Ima više boja.
Zadnji uredio Irena : 11-11-2005 u 12:28
@ frish-KI && RAUL, molim malo smiriti strasti i držati se teme
Pardon, pardon...Više se ni ne sjećam o čemu je bila rasprava.
Enivej, neki tip je na njuzima napisao da iz prve ruke zna da Tele2 priprema fenomenalnu božićnu ponudu od koje će se VIP i T-Mobile zamisliti. Mada ćemo takve informacije prije saznati od usera sa foruma i njuza, nego sa njihovih stranica.
Mozda netko ponudi i V3, nedavno je V3 bio na akciji u Mercatoneu u Splitu za cca 1500Kunica....jedino sto su upute bile na Slovenskom![]()
![]()
To je super, inače su na Talijanskom. Mislim, ne kužim kako uopće mogu prodavati nešto bez uputa na HR.
Ni ne smiju tako prodavati. Da im dođe inspekcija i to vidi, bilo bi pičvajza.
Da, znam, ali oni to rade otkad su otvorili, znači 2 godine.
Mercatone dosta toga prodaje mimo generalnog uvoznika za Hrvatsku - tako su radili i sa elektricnim alatima . A mobiteli su im iz talijanskih mreza , ako se ne varam .
I ja bih sad najradije o tome, ali polako odlazimo u off, pa ono...
A to da Tele2 u svojoj ponudi uređaja ima uglavnom entry i middle class uređaje, nije istina. Ovo mi se čini kao prilično dobra ponuda. Samo da i kod nas s vremenom počnu uvoditi bolje uređaje, kakve nude VIP i T-Mobile.
tele2 nesto sprema ili neve uredaje da uvede u ponudu ili neke tarife.... nisu za dabe rekli da ovo vrijedi do kraja godine, sigurno poslje imaju nesto drugo na umu...
al poznavauci njih, do samog dana izlaska, nece to sadznati od njih.
Sigurno ce TELE 2 ponuditi atraktivnije pakete jer nevjerujem da ce konkurencija spavati.Mozda se i oni probude iz zimskog sna![]()
ma normalna stvar da će jedni druge "pokopavati", tako da ja niti malo ne sumnjam da će biti perfektne ponude od svi troje operatera.
kad je bila ta akcija u splitu s V3.(jeli još traje)
Bila je prije 10 dana, a dali jos traje neznam.Mogao si birati sivi ili crni.
joj da bar bude ovak kaj je frish-ki ponudio....
Pa, ne vidim razloga zašto ne bi. Vjerojatno im je jasno da se ne mogu okretati samo korisnicima kojima je samo da imaju mobitel, bez obzira kakav je. Sumnjam da će za Božić početi nuditi baš neku kremu od mobitela, ali kroz iduću godinu već bi mogli.
Kako god okrenes morat ce nesto smisliti za Bozic... VIP i T-Mobile to rade pa ne vidim sto bi Tele2 dobio ako se ne javi...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
pa vec su najavili da spremaju posebne ponude za bozic.
Bookmarks