Pa očemu whiteboy pričaš... ako Tele2 nema svoj signal onda potpuno besplatno se možeš prebaciti na Vip i rješeni problem!!
Ma vec mi je tele2 poceo polako dizat zivce... Vec prosli tjedan je u svim prodajnim centrima nestalo vecine mobitela na pretplatu i trebo je k300i doc u ponedjeljak, pa danas, pa kad sam danas bio rekli su tek iducu srijedu! To je stvarno vise bezobrazno da reklamiraju mobitele koje ni nemaju i da im toliko treba da ih nabave!
Pa očemu whiteboy pričaš... ako Tele2 nema svoj signal onda potpuno besplatno se možeš prebaciti na Vip i rješeni problem!!
o Tele2 i roamanju s VIPom smo diskutirali u drugoj temi.
Tele2 korisnici na području Zagreba nemogu imati roaming od VIPa.
dobar grah daleko se čuje
A što se tiče nedostatka mobitela u trgovinama, nije sam Tele2 u problemima, koji je BTW jako aktualan u zadnjih 10-ak dana, već i jedan T-Mobile. Primjerice u Kutini nemaju polovinu uređaja, pa kad se interesiraš za par onih koje nemaju, nude ti nekakve 5 puta skuplje i pak one po kunu na Tarifi 6 tisuća.
Panasonic VS3 (895kn) i Nokia 1100 (95kn) su već dostupni na prodajnim mjestima.Večeras sam vidio(a i gužvu za ugovore).
Da ne pišem drugi odgovor.
Nisam vidio nijedan novi pre-paid komplet,ali možda 1100 završi u jednom za nekih 300 i kusur kuna.
Kad nešto vidim obavijestit ću vas.
Zadnji uredio sms freak : 27-10-2005 u 03:07
ma totalno je glupoo sto je samo na pretplati neda mi se vazat za nikoga..jesi li jos sta vidio jel ima mozda koji komplet noviji???Izvorno postao sms freak
bas sam jucer kupio vs3.strasan telefon i jos bolji zaslon.preporuka svima koji vole atraktivne mobitele.
ja ću još pričekati do Božića.....ali vs3 je ok
dajte mi recite jesu li ti mobiteli kodirani na teleta?
Baš sa sinoć čuo da jedan legalni distributer cigareta i bonova na riječkom području možeNabavit nekakvu preklopnu Motorolu u Tele2 paketu za oko 800kn. Neznam točno koji model ali me sve to skupa ljuti da Tele2 nemože objavit na svojoj internet stranici koje sve modele ima u ponudi i pod kojim uvjetima.
Evo cjenik svih mobilnih uređaja koje nudi Tele2.
http://www.bukalelektronika.hr/tele2.zip
Kažu da jesuIzvorno postao ExCenTric
pa normalno da jesu. ko bi ti dao telefon za 95 kuna ?
dobar grah daleko se čuje
kodirani su,ne treba te to binuti.
...nego što...Izvorno postao khideg
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa otkodiranje je 50-ak kunica,to uopce nije problem.
Jel netko vidio štogd novih uređaja u ponudi?
Sad sam bio u importane galeriji, i vidio sam na prodajnom mjestu tele 2, u izlogu, ove panasonice x700 i vs3. Stvarno lijepi telefoni.Baš me zanima šta će nuditi za božić kad sada nude ovakve telefone
cuo sam da vs3 nije kodiran...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
mislim da je jer mi ga ima frend na tele2
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
stavi neku karticu od druge mreze pa vidi...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Bilo bi dobro da nije kodiran, al sumnjam. Inače koliko vidim taj mob nema bljeskalicu ako je tako to je ravno glupost
vs3 je stvarno dobar aparat, istina nedostaje mu dosta stvari, ali najviše mu nemogu oprostiti što nema vanjski ekran.... to mi najviše smeta
Ajme ljudi, košta 900 kuna na pretplatu. Svatko ima neki svoj prohtjev. To je ful povoljno za preklopnjak sa mpx kamerom.
a zaslon je bolji nego u telefona koji kostaju 5000kn.![]()
Bookmarks