Predpostavljam da Tele2 nece tako brzo snizit cijene uredjaja dok se ne razgrade i potpuno dobiju kontrolu.
Predpostavljam da Tele2 nece tako brzo snizit cijene uredjaja dok se ne razgrade i potpuno dobiju kontrolu.
ni jednome od ova tri operatera nije u interesu da uništavaju konkurenciju i da se prepucavaju jer tako svi troje gube. ako drže cijene sličnima (za nas skupima) neće biti naglog padanja cijena i propadanja operatera.
ma sve je to dogovoreno kod njih....nist se oni ne prepucavaju..ljepo je nastelano da ni jedan operater nije povoljan na cijelom podrucju...simpa ima 7 simpa brojeva vip 0kn tele 2 jeftinjak osnovne usluge...dogovori grdni dogovori!!!Izvorno postao aksicni
Nadajmo se samo nadajmo se al imam opet opsjecaj da se bez veze nadamo...oni nece dat nista jeftinije dok se ne isprodaju zalihe ovih mobitela..
Ma nije dogovoreno jer teletu dogovor ne paše. Oni imaju daleko najmanje korisnika i oni moraju nudit što niže cijene dok se ne zadovolje brojem korisnika, a to neće biti tako skoro. Činjenica je da će tele2 biti uvijek jeftiniji, a o t-mobileu i vipu ovisi koliko. Da ne govorim da za par dana ističe 7 simpa brojeva ali pretpostavljam da će to stavit zauvijek jer im je to veliki adut, a ako ne stave mogli bi izgubit dosta korisnika.Izvorno postao jdabic1
pa moraju teletu dopustit da skupi korisnike a relativno malo ljudi ga ima i tele nema potpunu uslugu tako da dok tele ne uvede sve nece biti smanjenja cijena po meniIzvorno postao ojpi
Slažem se, TELE2 još nije postao "pravi" igrač, odn u prijenosu podataka još uvijek vlada duopol,i T-Mobile i Vip to koriste.Izvorno postao jdabic1
A, ovo sa Simpom i 7 brojeva, ili će produljiti na još "mjesec dana" ili će kao VIP uvesti "otplaćivanje" tih brojeva (kao na VIPu 25kn za 0 kn prema VIP friedsu).
bit ce to jeftinije sigurno.pogledajmo samo koliko su pale cijene mobitela od prije 3 god.sjecam se da je t68 u vip-u bio 5000kn.
smislit ce oni nesto drugo,bez brige.
Pa il će produžit ovo ili će smislit nešt drugo, ali ne znam kolko će ta nova ponuda biti bolja od 7 brojeva. Morat će bit nešto ultra dobro. Baš me zanima.Izvorno postao zmija
razgovor za 0 kn je bolji od 7 brojeva.Izvorno postao ojpi
ali činjenica je da vip i t-mobile žele uništiti tele2 već bi on odavno otišao, a mi bi imali još manje cijene![]()
Ljudi, već ste skoro cijelu stranicu u off-u... Tema je mobilni uređaji u Teleta, a ne cijene usluga...
tele nesmije spustiti cijene mobilnih uređaja zbog:
1) da se ne zamijeri t-mobileu i vipu
2)imaju međusoban dogovor
Izvorno postao aksicni
Da bas se vidi da se t-mobile drzi dogovora. Sta se tice onude je tu T-Mobile vodeci pa onda Vip. A kad vec hoces kupit mob kod T-mobile mozes ga dobit jeftinije nego kod Vipa ili Teleta. Razlog je taj sta T-mobile rusi ponude i cijene.
Sta se mene tice ja bih da Tele to isto pocne da vidi kako se konurira ponuda, eto to bi bilo moje jednostavno misljenje....![]()
Ponuda mobitela je srednja žalost. Ali, kako se bliži taj čas (kad nama doć će...) kad će se mobiteli prodavati ili brandirani (T-Mobile i VIP) ili u dućanima (ali onda nećeš moći koristiti neke stvari), ponuda TELE2 uređaja zadovoljava.
Evo recimo od modela koje bih uzeo iz trenutne teletove ponude su v3 ili 6230i.
ma uglavnom su to neki bezvezni mobiteli koje sigurno nitko nece kupovati...Izvorno postao whiteboy
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
pa imaju u ponudi V3, što i nije tak bezveze...
¸ne bi se bas moglo reci da im je ponuda bezvezna,iako se jos moraju potruditi.
to sam i htio reci....trebali bi staviti neke pristojne cijene npr.Izvorno postao zmija
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Motorola V3 od sad po 1095 kn uz ugovor.
Nokia 6230i od sad po 1395 kn uz ugovor.
moglo bi to jos jeftinije,ali necemo cjepidlaciti.![]()
Mislim da su cijene koliko-toliko podnošljive. Ako se uzme u obzir da i njima treba nešto ostati.Izvorno postao sms freak
Očigledno žele privući veći broj pretplatnika jer da ponude ove mobove u BlaBla paketu, ne znam koliko bi zaradili.
Primjer-Nokia 6170 koja je predobar mob jednostavno je planula u predbožićnoj groznici. Sad, kolika im je bila stvarna zarada dalo bi se diskutirati.
Ljudi, zna li tko daju li oni uređaje na čekove i ove druge gluposti-kartice ili dr.?
Znači, oba moba skinuli za 300 kuna... Sad je to malo logičnije...Izvorno postao sms freak
ja kad sam kupovao u 11 mj nisu davali na cekove, ali na master je islo. mozda su uveli sad i placanje cekovima. pitaj szk
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
mozda citaju nas forum pa su poceli reagirati.
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Bookmarks