Vec je izasla, a izasla je i V3x UMTS aparat
Vec je izasla, a izasla je i V3x UMTS aparat
v3x nece skoro u pretplatnicke pakete.
Današnja reklama u novinama kaže da su dobili i LG2300 u blabla paketu za 995kn
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
I ne samo u novinama. I na webu je. Već...
Dakle, radi se o LG-u F2400. Evo i slike.
![]()
I kao da su čitali ovaj thread ovi u Tele2 kad su se neki bunili što tako malo BlaBla paketa ima. Evo, ovaj se može kupiti samo prepaidu... Za sada...
Što mislite o ovom telefonu u odnosu na Samsunga X660V?
Nije ovo za mene ...
SAMSUNG JE BOLJI JER PODRZAVA MP3.Izvorno postao tomislav10
He! He! Neka malo čitaju vox populi!Izvorno postao frish-KI
Iako ovaj LG ne sliči ninašto. Bilo bi im bolje da su 6170 stavili ponovo u BlaBla.
Ali, dobro, i ovo je nekakav pomak...
Ne, ali fakat, jeste pogledali ponudu BlaBla paketa prije ovog LG-ja? Što, vi ste zadovoljni ponudom?
nikako! možda su cijene OK, ali ponuda aparata je KATASTROFALNAIzvorno postao Mobyy
Mob nije los, recimo kao poklon nekom za rodjendan ( zenskog spola )![]()
slazem se, istina, katasrofa su mobiteli u ponudi ali ide to polako nabolje... ja ko budala cekam da dodje neki (meni) dobar pa da ga uzmem na ugovor ali izgleda da nista od toga jer ce sigurno biti skup... radje kupim rabljeno.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja takodje cekam uzeo sam pretplatu i cekam da im dam potpis ali sa ovakvim cijena mobitela nece biti potpisa...
mislim da je ponuda aparata kod tele2 ok i barem im mobiteli nemaju one glupe ikonice i sfusani meni kao kod t-mobilea i vip-a.
To jedino... A mnogi čak nisu ni zaključani...
Imaju li oni u drugim zemljama brandirane telefone? Zna li tko?
Koliko vidjeh, nemaju. Barem u Austriji ne.
v3 u emezzete u splitu 1199kn, zapakirana, jamstvo, sve, ...
malo su pretjerali s cijenom ovi operateri???
Potpuno se slazem stari.Izvorno postao aksicni
![]()
Po mom misljenju trebali su vec isfuravati mobitele za super jeftinu cijenu. Recimo u Njemackoj kod O2 dobijes 2xD500 ili D600 za niti 100€ + PSP2= 24mj ugovor. Hebiga ovdje se jos uvijek gleda kako se moze korisnika izlevatiti.![]()
dobro nemožemo odmah to očekivat kod nas ali i to će s vremenom doć.
što sam htio reći, mogli su biti bar malo realniji i dati za te novce neki noviji mob. a ne isfurane koje pola grada ima. ne kažem da treba biti neki svemirski ali sigurno bi našli neki noviji...
v3 je tu u merkatoneu zg 1500kn .
ako bi se pojavio i cetvrti operater cijene mobitela kod svih operatera bi jos opale.
Zašto bi, kad i nakon više nego očito jeftinijeg Tele2, ni VIP, ni T-Mobile nisu snizili cijene...?Izvorno postao zmija
Mislio je na cijene mobitela.Izvorno postao frish-KI
Sumnjam i u to... I Tele2 ima manje-više jednake cijene uređaja...
Bookmarks