ružna verzija e730....???
ružna verzija e730....???
Ružna? Napokon jedan Samsung koji mi je bjutiful... Nadam se da se nekima obistinjuju želje oko malo boljih aparata u Tele2 ponudi... I prilično ih često ubacuju, za razliku od T-Mobilea i VIP-a u zadnje vrijeme...
Izbacuju ih često iz razloga što brojem uređaja još uvijek ne mogu konkurirati VIP-u i T-Mobileu...kada dosegnu brojku mobitela u ponudi koja je približna broju ponuđenih mobitela u ostale dvije mreže, niti oni neće više toliko često nuditi nove modele...Izvorno postao frish-KI
A ovaj način na koji Tele2 izbacuje nove mobitele u ponudi, odnono ovak postepeno također je marketinški trik da se privuće što više korisnika...kao da ne mogu izbaciti odjedanput 10ak novih uređaja, al *ebiga, to nije to!
Bom Chicka WahWah
Baš je ok ovaj Samsung E760 dali ga se isplati uzeti?? btw stavljene su 3 bazne stanice na Krimeji.... E da i šta je "prepoznavanje pokreta"?![]()
Zadnji uredio @l@n : 07-02-2006 u 23:44
What else you gonna do on a saturday?
unutarnji zaslon 262K boja
vanjski zaslon 65K boja
1.3 MP kamera
BluetoothTM
prepoznavanje pokreta
MP3/AAC/MPEG player
video player/recorder
dva zvučnika
polifone melodije
JavaTM
1795 kn
Uz potpisivanje ugovora na 18 mjeseci i minimalnu mjesečnu potrošnju od 48 ili 85 kn, prema odabranom tarifnom modelu, koja se u cijelosti može iskoristiti na pozive i SMS poruke (osim roaminga).
Eto tako da se vidi koji vrag i o čemu.
Izvorno postao @l@n
pa u dućanu je 2.689kn(pa ti vidi)
Detektor pokreta ima više funkcija.Ponajprije zabavi.Imaš 3 aplikacije .Jedna je da detekcijom pokreta u određenim smjerovima moba aktiviraš odabrani instrument i melodiju.Druga slažeš kockice i za razne igre,a može se aktivirat i mini izbornik i kamera.Uglavnom fora!!!
Sve ti je objašnjeno u novom broju Mobila... Zanimljivo i zgodono, ali služi čisto za zabavu...
tnx sutra po mobil...
stvarno su pojacali ponudu.
ovaj zamzung je vrlo pristojan . cak bi rekao i lijep
Stvarno ne znam kaj bi vi...
@ lili hvala ti...
bilo bi dobro da u ponudi imaju i pokoji symbian,za one koji i to vole.
http://www.tele2.hr/rates/mobile/sonyericssonk600/
Eto, prvi UMTS uredjaj![]()
Je, ali u ponudi im je već nekoliko tjedana...
Ima li još gdje Z520 na pretplatu. Kod nas nikako da dođe, a žena me gnjavi da želi baš taj telefon. Na internetu stoji da je još u ponudi.
Pozdrav!
meni i nije toliko lijep, istina ima glatke linije i to ali ovaj okrugli ekran mi toliko bode oči da mi stvarno "smeta".... ali stara kaže o ukusima se ne raspravlja...
meni je malo čudno to što su stavili u svoju ponudu UMTS uređaj. zar nisu oni (bar zasad, iako imaju koncesiju za UMTS) samo GSM mreža?![]()
Pa, prema tome vrlo vjerojatno ubrzo planiraju i pokrenuti UMTS...
Ajde bože daj da pokrenu UMTS. Jel čuo netko možda kad planiraju pokrit VK i OS sa svojim signalom?
Kolko ja znam u osijeku ima tele2 signala (ako misliš na osijek).Izvorno postao _King_Illidian_
bit ce toga jos samo im treba malo vremena koliko je tocna informacija iz sluzbe za korisnike mogao bi se ubrzo naci i k750 u ponudi
http://www.dnif.de
Malo je smiješno što toliko iščekujemo jedan uređaj koji je na tržištu godinu dana, bez obzira koliko je mob dobar...
@ojpi kako kad i kako gdje. Jučer sam bio na jugu i miješa mi se vip signal, ali zato je kod etf-a i oko sokola stalno tele2
Dodan je još jedan mob u tele2 ponudu. Iako je već bilo najave da će doći, sad je službeno na stranicama. Po meni prilično ružan i preširok mob.
http://www.tele2.hr/rates/mobile/motorolav3/
Bookmarks