A osim toga Tele2 još nema ni svoju mrežu (na nekim mjestima da) pa koristi onu od VIP-a!
Jesi smiješan. Ti si sad na vipu i plaćaš visoke cijene, ja sam na tele2 i plaćam niske cijene. Ako tele2 povisi cijene i bude skuplji nego vip ili t-mobile (to je nemoguće) idem na povoljnijeg operatera. Ja ću uvijek plaćat najmanje, a ti ćeš uvijek plaćat vipu.Izvorno postao Aragorn
![]()
A osim toga Tele2 još nema ni svoju mrežu (na nekim mjestima da) pa koristi onu od VIP-a!
@ JBT && ojpi smirite živce, ne toleriramo vrijeđanje, bez obzira na povode, svako sljedeće kažnjavamo
@ OSTALI držite se teme![]()
Zadnji uredio Inovator : 04-02-2006 u 00:40
a sta je u tome lose sto tele2 koristi vip-ovu infrastrukturu?bas zato i moze ponuditi nize cijene!!
to nije kljucni razlog...Izvorno postao zmija
tele2 PRIVREMENO moze koristiti vip-ovu infrastrukturu, a za to vrijeme mora raditi na izgradjivanju vlastite mreze. sto iziskuje takodjer dosta troskova ("paket" od 3 bazne stanice koji se postavlja na jednu lokaciju navodno iziskuje oko pola milijuna eura troskova, zajedno s lokacijskim dozvolama...)
CILJ njihove politike je ponuditi nize cijene, a ona proizlazi iz nacina poslovanja - ustede na troskovima, dakle oni ti nece poslati racun i 10 stranica promo materijala tiskanih na najskupljem papiru u boji, vec ces dobiti racun koji je isprintan na obicnom crnom bijelom lasercu na recikliranom papiru; takodjer ustede se postizu npr stednjom uredskog pribora (pa i wc papira), sto manjim marketinskim troskovima (dakle, sto se tice snimanja reklama, "angaziranjem" kartonskih dublera za poznate osobe, i bez dovodjenja obitelji eskima kojima ces platiti apartman u Sheratonu za vrijeme snimanja reklame i povratni let prvom klasom - kao sto je to napravio jedan nas operater, bas dobro sto sam se ovog sjetio
), i jos puno toga... je li sad malo jasnije?
uostalom, jos jedan primjer su ti avio kompanije niskog budzeta - na kraju opet stignes na odrediste, jedino sto neces dobiti sendvic, sok i kavu putem![]()
Zadnji uredio pppprrrr : 05-02-2006 u 22:00
jeste.hvala na iscrpnom objasnjenju.
Danas dodan u tele2 ponudu samsung e760 za 1795kn na pretplati.
http://www.tele2.hr/rates/mobile/samsunge760/
ružna verzija e730....???
Ružna? Napokon jedan Samsung koji mi je bjutiful... Nadam se da se nekima obistinjuju želje oko malo boljih aparata u Tele2 ponudi... I prilično ih često ubacuju, za razliku od T-Mobilea i VIP-a u zadnje vrijeme...
Baš je ok ovaj Samsung E760 dali ga se isplati uzeti?? btw stavljene su 3 bazne stanice na Krimeji.... E da i šta je "prepoznavanje pokreta"?![]()
Zadnji uredio @l@n : 07-02-2006 u 23:44
What else you gonna do on a saturday?
Sve ti je objašnjeno u novom broju Mobila... Zanimljivo i zgodono, ali služi čisto za zabavu...
tnx sutra po mobil...
stvarno su pojacali ponudu.
unutarnji zaslon 262K boja
vanjski zaslon 65K boja
1.3 MP kamera
BluetoothTM
prepoznavanje pokreta
MP3/AAC/MPEG player
video player/recorder
dva zvučnika
polifone melodije
JavaTM
1795 kn
Uz potpisivanje ugovora na 18 mjeseci i minimalnu mjesečnu potrošnju od 48 ili 85 kn, prema odabranom tarifnom modelu, koja se u cijelosti može iskoristiti na pozive i SMS poruke (osim roaminga).
Eto tako da se vidi koji vrag i o čemu.
ovaj zamzung je vrlo pristojan . cak bi rekao i lijep
Izvorno postao @l@n
pa u dućanu je 2.689kn(pa ti vidi)
Detektor pokreta ima više funkcija.Ponajprije zabavi.Imaš 3 aplikacije .Jedna je da detekcijom pokreta u određenim smjerovima moba aktiviraš odabrani instrument i melodiju.Druga slažeš kockice i za razne igre,a može se aktivirat i mini izbornik i kamera.Uglavnom fora!!!
Izbacuju ih često iz razloga što brojem uređaja još uvijek ne mogu konkurirati VIP-u i T-Mobileu...kada dosegnu brojku mobitela u ponudi koja je približna broju ponuđenih mobitela u ostale dvije mreže, niti oni neće više toliko često nuditi nove modele...Izvorno postao frish-KI
A ovaj način na koji Tele2 izbacuje nove mobitele u ponudi, odnono ovak postepeno također je marketinški trik da se privuće što više korisnika...kao da ne mogu izbaciti odjedanput 10ak novih uređaja, al *ebiga, to nije to!
Bom Chicka WahWah
Stvarno ne znam kaj bi vi...
@ lili hvala ti...
bilo bi dobro da u ponudi imaju i pokoji symbian,za one koji i to vole.
http://www.tele2.hr/rates/mobile/sonyericssonk600/
Eto, prvi UMTS uredjaj![]()
Je, ali u ponudi im je već nekoliko tjedana...
Ima li još gdje Z520 na pretplatu. Kod nas nikako da dođe, a žena me gnjavi da želi baš taj telefon. Na internetu stoji da je još u ponudi.
Pozdrav!
meni i nije toliko lijep, istina ima glatke linije i to ali ovaj okrugli ekran mi toliko bode oči da mi stvarno "smeta".... ali stara kaže o ukusima se ne raspravlja...
meni je malo čudno to što su stavili u svoju ponudu UMTS uređaj. zar nisu oni (bar zasad, iako imaju koncesiju za UMTS) samo GSM mreža?![]()
Bookmarks