jel to njihova nova stranica?Izvorno postao sms freak
jel to njihova nova stranica?Izvorno postao sms freak
...e prijatelju, stavi ovaj link - http://www.tele2.com.hr/rates/mobile/ ... tvoj ne radi...Izvorno postao sms freak
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ima novih mobitela ali cijene mi nisu bas povoljne s obzirom da se radi o potpisivanju ugovora na 18mj...naravno mislim na nokiu 6230i i SEk600
panasonica vise izgleda nece biti .
realne su cijene , jedino bi pomoglo da su i nasi novcanici realniji
njihova nova stranica je www.tele2.hrIzvorno postao Eminem
tako da ne treba stavljati ovu.
nije ali ne vidiš da je to neko poduzeće iz metkovića, njihova je još ona www.tele2.com.hrIzvorno postao khideg
P.S.
očekivao sam bar malo bolju ponudu telefona, nije skup k600i ali je nokia ipak koju stoćku previše...
Nije ništa nova. Samo su malo raspored i sučelje promijenili...
kako ne? a Sony Ericsson K600i? ja ga prije nisam vidio u ponudiIzvorno postao frish-KI
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mislim na to da je stranica stara, odnosno da nije drugačija. A i sam sam spomenuo da ima nešto novih modela...Izvorno postao flOorKilla
Evo i šta se sad najviše isplati uzet??
What else you gonna do on a saturday?
Nokiu ne ima mali ekran na to sam alergičan, Sony Ericsson K600i (pomalo ružan (prekockastIzvorno postao @l@n
)) je moj izbor ili Sony Ericsson Z520i kojeg koristim i pre zadovoljan sam, ima ugrađen brži bluetooth video ne šteka dok snimaš, super brz software... ostali mobiteli su za plakat
![]()
Seriously?
6230i . . . kamera pristojna , utor za kartice , ma samo kaj gumbe ne siva . . .
ja sam se koncentriro na tvoj post a posto je ovo tema koja govori o novim mobitelima u tele2 pa sam automatski mislio da na to mislis.
ovaj K600 je jedini mob koji ja uzeo iz njihove a ponude, ali necu ga uzet previse para
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
k600 na slobodno kosta oko 2500kn.
@aksični
Nisi baš u tijeku, očigledno. Već prije nekoliko dana Tele2 je dobio arbitražom pravo na adresu www.tele2.hr.
EDIT: Zabunom sam napisao .com umjesto .hr.
Zadnji uredio frish : 01-02-2006 u 11:33
ja mislim da oni već odavno imaju www.tele2.com , a daj molim te otvori www.tele2.hr pa mi raci što ti je otvorilo....Izvorno postao frish-KI
Otvorilo mi je stranicu od Tele2. Ne kužim u čemu je problem... I odosmo u off. Riječ je o mobitelima u njihovoj ponudi. Ima nekolicina novih, a Panasonice su izbacili...
evo zadnji off... ne kužim meni i dalje otvara onu poduzeće iz metkovića....Izvorno postao frish-KI
To je stvar (propust) tvog davatelja usluga koji u svom DNS cacheu ima josIzvorno postao aksicni
uvijek stari DNS od tele2.hr
izlgeda da si ti pretplacen na poduzece iz metkovica..Izvorno postao aksicni
![]()
www.tele2.hr je njihova nova stranica i nju ce oni sada updejtirati regularno.
sorry
Nisam vidio da je itko komentirao i Motorolu C261 u ponudi za 695 knu bla,bla paketu. A i na njuzima se pojavila vijest o V3 za 1395 od 10.2. Zna itko sigurno jel V3 dolazi?
Ako je ovo istina, isplatilo bi se. Inače nisam Motorola fan, ali vidim koliko su ljudi popyzdili za tim modelom...Izvorno postao xianfu
pa i nije mi bas neka cijena mozes je kupit u simpi za 200kn vise a toliko se isplati dat vise ..bolje nego potpisat na 18mj..Izvorno postao Mobyy
informacija je tocna, i ovdje je potvrdjujem, tebi i ostalima!Izvorno postao xianfu
dakle tele 2 pretplata uz potpisivanje ugovora na 18 mjeseci motorola v3 za 1395 kn
od 10.02. 2006
Sori, postao sam prije nego je Mean Machine napisao da dolazi uz pretplatu. Ja se ne volim vezivati ugovorima s operaterima, pa se ispričavam na istrčanoj reakciji. Naravno da je bolji Simpa paket. Ja sam mislio BlaBla za 1395.Izvorno postao xianfu
![]()
Bookmarks