A tebi je sve crno ili bijelo. Nitko ni ne traži, odnosno barem ja, da se dijele uređaji za 1 kunu, već da je ova cijena za ovaj uređaj prenapuhana.Izvorno postao Router
A tebi je sve crno ili bijelo. Nitko ni ne traži, odnosno barem ja, da se dijele uređaji za 1 kunu, već da je ova cijena za ovaj uređaj prenapuhana.Izvorno postao Router
ma glupost, dosta mi je tih prica kako smo na balkanu i kako smo zemlja u razvoju..... to su price za malu djecu koja cuclaju prst.
neka nam vec jednom ponude nesto konkretno.
ne trazim ja da oni ponude navedenu nokiu za 1kn ali ova cijena je prevelika htio ti to priznati ili ne
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nema veze sa tele2 ali ima veze sa nabijanjem cijena mobitela, neki dan sam bio u vip centru i vidio u izlogu nokiu 6600 sa cijenom pokraj nje od oko 3500kn ne sjecam se tocno, na internet stranici nije u ponudi ali oni je u centru uredno prodaju (podvaljuju) eto kako se odnose prema korisnicima kao prema zadnjim budalama.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bilo je već na forumu u nekoj od tema o tome kako se drže "prahistorijski" uređaji sa nebuloznim cijenama koje vjerojatno drže da ih neka budala kupi...
T-mobile je nudio prastare uređaje- 7650, 3650,m55,7250i za cifre od cca 500 kuna skupa sa Simpom.Frend moj je kupio 3650 za 498kn i to nezaključanu.
A,ovo s Balkanom i Zapadom,o tome smo pričali u par tema.Mislim da je Nered kazao pametnu-nećemo nikada imati mobitele za 1 kunu jer je takvo naše tržište.Baš sam se pitao kad će nas i TELE2 početi "buditi" iz ružičastog sna.
Ja fakat ne kužim kako oni uspijevaju raditi u plusu s obzirom na nacionalni roaming i s ubjedljivo najnižim cijenama na tržištu. Negdje moraju napraviti rez.
da nebi otišli predaleko činjenica je jedna oni ne moraju niti će nuditi telefone za 1kn (bar ne još neko vrijeme). ova cijena za 6230i ni u kom slučaju nije opravdana, ali cijena sama po sebi bila opravdana da je ponuđen neki top model tipa d600, ili w800, jer ta cijena te veže još 18 mjeseci na njihovu mrežu a to nije mali period!
znači mi netražimo mobitele za kunu nego tražimo (očekujemo) razumne cijene za određene modele koje nisu prenapuhane i koje mogu privući korisnike, a to je i samom teletu cilj. sigurno da je ova nokia par stotina kuna jeftinija da nebi bile ovakve reakcije.
baš ćemo vidjeti koliko će ih se prodati...
ako taj telefon toliko vrijedi u oglasniku , onda po mom vrijedi i toliko u ducanu sa pravom garancijom .
i stvarno sve vidim crno ili bijelo - dakle po meni je nesto dobro ili je lose . a ova ponuda je dobra . a sta je losa ? npr. lov na sony ericsson k700 u t-mobile na 24 mjeseca i tarifa 150 za kunu ( 24x150 = 3600kn min )
Ovo stvarno ne razumijem.Izvorno postao Router
![]()
onda ocito ne ciitamo isti oglasnik . prije koji tjedan sam zvao okolo za taj mob , i cijena je 230eura iliti 1650-1700kn . i to bez garancije .
i btw. koliko je 6230i u mobisu ?![]()
kako 6230i moze vrijediti 1600kn na ugovor?pa u oglasniku ih nadjem pod garancijom za 1500kn i nisam vezan nikakvim ugovorom.
Ja mislim 2999 kn. Sa svime.
pa nisam lud da kupujem u "mobisu"!!!
ali ako hoces kupiti mobitel sa valjanom garancijom - izbor je ili oni ili operateri . jer garancije iz oglasnika - vrijede samo u nekoj drugoj dimenziji
ali mogu kuoiti rabljen mob star par mjeseci sa garancijom!
u svakom slučaju se ne isplati, da je 1400 bilo bi ok ali 1700..... hm, previše za moj sud, ali tko voli nek izvoli
Ma nikakav ja mob ne bi više kupio u Hrvatskoj. Kupio sam tako k700i i ono made in China me koštalo moba (Rekli su mi da je neka tvornička greška ili tako nešto i ništa od novog moba!!!!!!!). Sisterka kupila N6600 u Njemačkoj i baš sam iz znatiželje išao maknut bateriju i iznenadio se ono piše made in Germany. I tako na SVIM mobovima koji su iz inozemstva. A ovi što su kupljni kod nas se izgleda samo još u Bosni ne proizvode.
Blago ti se ako imaš love za takve eksperimente. Meni jamstvo (naše) ipak nešto znači. Ne znam što bih radio npr. s novom N70 kupljenoj u recimo Italiji, a stane za*ebavati soft. Ili potpuno krepaIzvorno postao _King_Illidian_
.
Treba odmjeriti situaciju kod operatera, što se isplati, što ne i to kupiti. Zar Nokia 6170 u BlaBla paketu nije jako dobra investicija, za 1200kn?
Generalno govoreći, vani je u pravilu postpid puno jači od prepaida, a razlog je osjetna razlika u cijeni. U postpaidu dobiješ mobitel za kunu (euro), razgovori unutar mreže obično su besplatni, a cijene munute poziva je dosta jeftinija od cijene minute poziva u prepaidu.
Nije ovo za mene ...
ako potpisujem ugovor na 18mj. ocekujem znatno povoljniji telefon nego u slobodnoj prodaji!
a 1400kn nije dovoljan popust ?
ova ponuda tele2 nije ono vrhunska da idemo svi u ducane cekati za jedan , ali njima to ni nije namjera - namjera im je ocito dati malo bolju ponudu od konkurencije i u tome su uspjeli .
što se tiče aparata..........teško...Izvorno postao Router
995kn bi bio vrhunski popust!!
se taj čuveni 31. 1. baš ćemo vidjeti što je novo...
Ne znam da li je već spomenuto u nekim drugim temama, ali na tele2.com su novi aparati u ponudi i malo drugačiji izgled podstranice... Vidim čak i UMTS Sony Ericsson K601...
Baš sam stavljao cijene u Cjenik ali ljudi ovdje prije provjeravaju pa ne škodi obavijest.
Evo i link za ubuduće: Tele2 ponuda mobilnih telefona
Bookmarks