nadajmo se to je malo previse ipak nadajmo se samo nam to presotaje!!Izvorno postao frish-KI
nadajmo se to je malo previse ipak nadajmo se samo nam to presotaje!!Izvorno postao frish-KI
tak je isto negdje cijena u oglasniku . ako je istina - jako dobra ponuda .
Mislim, kaj bi to bila dobra ponuda? Skoro 1700 kuna za takav uređaj na godinu i pol? Ako je jedan V3 895, onda nema logike da jedna 6230i košta toliko.Izvorno postao Router
po meni je dobra ponuda za takav telefon . ne moze sve biti besplatno - uz ugovor od 18mjeseci i 48kn mjesecno - meni se to cini realna cijena kad uzmem u obzir gdje zivim . a usporedjivati V3 i 6230i - ni pod razno .
a 12x150kn je itekako manje nego 18x48kn .
realna cijena bi bila 995kn na ugovor 18mj.
Čuj, ako je tebi to povoljno, a na crno nova košta oko 1700 kuna, onda samo naprijed. Nije to neki friški uređaj da bi sad mogao imati toliku cijenu. A V3 sam usporedio samo zato jer su preklopni mobiteli uvijek skuplji od običnih, a oba imaju megapixelnu kameru, a iz nekog razloga 6230i bi trebala biti skuplja za 800 kn. Nije mi logično.
da je 800 isao bih po nju...v3i ima megapikselnu kameru ne v3 malo si se zbunio..Izvorno postao frish-KI
v3 ima vga kameru . v3 ima samo 5mb memorije . v3 nema utor za memorijsku karticu . i najvaznije - v3 nije nokia![]()
v3 je samo fashion telefon , dok 6230i cak i ima neke funkcije poslovnog telefona i po nekima detaljima ima veze i sa k750 . tako da 800kn razlike se topi i po karakteristikama , a v3 kosta 900 + 1800 = 2700 , 6230i ( ako je istina uopce ovo ) ce biri 1700 + 800 = 2500 .
Ma mislio sam na Panasonic, ne na Motorolu.
onda ti fali jedno S![]()
previše za taj aparat....
danas sam u prolazu pogledao na 2 tele2 prodajna mjesta - i nisam vidio nigdje ovu nokiu u ponudi .
za 6230i je to definitivno previse novaca.pa taj phone je na trzistu skoro godinu dana!!!
Evo reklama u novinama, 6230i dođe 1695,00 kn uz ugovor na 18 mjeseci.
To ima je van svake logike. Kaj će sad dizat cijene svih uređaja? Idiotski. Preskupo.Izvorno postao Drug Mile
mi i jesmo narod da sve ocemo zabadava . taj telefon skoro isto kosta i kod konkurencije - 1499 u t-comu na 24 i tarifa 150 , odnosno 1491 uz ugovor od 24mjeseca u vipu . ne vidim razloga zasto bi ovdje trebala biti toliko povoljnije .
Pa da. Cijena je skroz pristojna s obzirom na uvjete.
Uređaj je star preko godinu dana i na crno toliko košta i velim da je preskup s obzirom koliko ima ostali uređaji koštaju. Meni tak svejedno, jer me ne zanima.
Ali mora se priznat da je počelo - ponuda boljih uređaja. Čekamo nastavak.
Nece oni tako osvojiti ni 5% trzista a ne 30% kolike su najave. Pa normalno da se ocekuju mobiteli za džabe, to funkcionira u cijelom svijetu (naravno uz neku pretplatu i simbolicnu cijenu uredjaja). Kako bi prosao neki operater u EU kada bi izdao takvu ponudu! Sve je ovo za sad jadno, taj mobitel mogu nabaviti i za manje pare.
ma rađe ću ostati na tarifi 0 i kupiti mob. na crno i uštedit 100kn i biti slobodan 18 mjeseci
istina bolji uređaji dolaze, kao što je bilo i za očekivati!!!
taj phone mora imati nizu cijenu,jer ipak se radi o tele2,koji je najavio puno nize cijene.
sta da kazem, osim, bezobrazno.
vani se najnoviji modeli i puno bolji od te nokije uz ugovore daju za 1E
no nije bitno, ali definitivno previse novaca, nazalost cini mi se da tele2 pocinje liciti na druga dva operatera po tom pitanju.
nadam se da u planu imaju nekakve atraktivnije modele, za razumnu svotu jer ipak se radi o vezivanju za njih na skoro 2 godine.
u suprotnom, osim niskim cjenama razgovora neznam kako misle privuc korisnike
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
daj prestanite usporedjivati vani i tu .
bas smo Balknaci - valjda da ponude pa 1 lipu mobitele vi bi prigovarali .
a zar nije bilo realno za ocekivati da ce i Tele biti kao i konkurencija ? ipak smo mi zemlja u razovju gdje svi ulazu zbog ekstra profita a ne da nam pomognu .
daj prestanite usporedjivati vani i tu .
bas smo Balknaci - valjda da ponude za 1 lipu mobitele vi bi prigovarali .
a zar nije bilo realno za ocekivati da ce i Tele biti kao i konkurencija ? ipak smo mi zemlja u razvoju gdje svi ulazu zbog ekstra profita a ne da nam pomognu .
Bookmarks