OT: ja bi reko skoro isto ko x450, s kojim sam imao pozitivnih iskustva pa palc gore, kolko para tolko muzikeIzvorno postao Vido
OT: ja bi reko skoro isto ko x450, s kojim sam imao pozitivnih iskustva pa palc gore, kolko para tolko muzikeIzvorno postao Vido
La donna e MOBILE
ne nudi nista posebno,ali te novce vrijedi.
Ima li kakvih naznaka o nekim novim aparatima u ponudi tele2?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ima , stize motorola v3i po 1195 za pretplatugle , kad bude u novinama ili na netu znat ces .
![]()
jesi li ti ovo rekao ozbiljno ili ironično, nisam uspio skužit???Izvorno postao Router
ako zbilja dolazi onda je to odlično
to cemo jos vidjet bile su takve price da je bilo i v3 i da ce bit samsung d600 k750 i sl al nisam ni jednog vidio..cekat cemo pa cemo vidjet!!Izvorno postao aksicni
predpostajvljam da je kod v3 zapravo trebalo pisati vs3... nesporazum....Izvorno postao jdabic1
e sad da ovo ispadne nesporazum da umijesto v3i dođe v3x, to bi bila ludnica!!!
Opa! Ako je to istina, onda je to uredna cijena za fini uređaj. Valjda će sad neki na forumu doći na svoje.
Slažem se. Jako dobar mobitel za razumnu svotu. Ovo bi trebalo bocnuti.Izvorno postao frish-KI
ne router, kad bude u novinama bit ce prekasno, zato i imamo ovaj topic da saznamo prije ostalih!
ali V3 me bas i ne zanima... a i 1200kn nije bas malo. za tu cijenu nabavim rabljenu.
Ne znam kak misliš za tu cijenu nabavit taj uređaj, kad ga u Oglasniku prodaju za 2900 kn. I to rabljenu. Možda si pomješao uređaje. Ovo je ona novija verzija RAZR, sa 1.3 mp kamerom koja je izašla prije dva mjeseca.
Ovo je skinuto sa it.monitor.hr:
Što bi reklo da bi možda u skoroj budućnosti mogao taj isti model Sony Ericssona se pojaviti u Tele2 ponudi. Samo pretpostavka.Sony Ericsson je darovao hrvatskim rukometnim reprezentativcima i vodstvu reprezentacije mobilne telefone Sony Ericsson W550i s Tele2 pretplatom. Mobiteli su poklonjeni na prigodnoj konferenciji koja je održana u dvorani hotela “Diamant“, a povod je bio potpisivanje ugovora o sponzorstvu između Tele2, čiji je Sony Ericsson dobavljač, i Hrvatskog rukometnog saveza (HRS).
pa male su razlike sa starijom verzijom. ma ne privlaci me ta motorola. ah nis, cekat cu dok ne dodje nesto bolje
Samo velim da postoji razlika u cijeni između v3 i v3i. Ništa drugo.
pa ok neka postoji, rabljena v3 je i dalje ispod 1000kn. a mislim da su razlike u aparatima premale da bi v3i opravdala tolko vecu cijenu
razlike su poprilične, radi se o potpuno novoj platformi...Izvorno postao flOorKilla
usporediti ta dva moba bi bilo kao K750 i T630, jedina sličnost je dizajn
cjene novih telefona su velike to je jasno. a da li su opravdane to je pitanje.Izvorno postao Inovator
ok onda. samo sam na brzinu bacio oko na review pa nisam uocio sve razlike.
ovaj w550 me vise interesira
bit će to super, ako se sve obistini, tda T2 ulazi zbilja po pravo na tržište...mnoge ljude privuku na neku mrežu upravo super telefoniIzvorno postao flOorKilla
I ja bih volio da bude zabuna pa da ponude v3x umjesto v3i. To je jako dobar mobitel, a za 1195kn bi se prodavao k'o lud. Ali budimo realni, T2 radi čuda sa cijenama, ali ovako skup mobitel nema šanse da se pojavi za ovako nisku cijenu. Ako se to dogodi, mogao bih samo reći...ŽIVIO TELE2!!!!!
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
pa to bila skroz realna cijena za taj aparat s obzirom na ugovor od 18 mj.
sigurno je jedno, a to će i vrijeme pokazati, da će tele nuditi sve više aparata i sve više i više tarifnih modela jer ipak ljepota je u raznolikosti![]()
ali ne mogu ni oni poklanjati telefone.treba biti realan.
neboj se (skoro) ništa se u životu ne poklanja, imaju oni svoju računicu, vratiš ti sve to njima kroz ugovor....Izvorno postao zmija
od cetrvtka u ponudi NOKIA 6230I uz ugovor na 18mjeseci tarifa 48 i 85. 1695,00 kn
informacija sa newsa. po meni malo preskupo..komentari
Nema šanse da toliko košta na pretplati, odnosno ako bude toliko koštala, onda će ju rijetko tko uzeti, jer na T-Mobile Tarifi 150 na godinu dana košta 1699.
Bookmarks