Uveli su još 2 nova mobitela,ali samo na pretplatu na žalost
Samsung X200L i Sony Erisccon Z520
Uveli su još 2 nova mobitela,ali samo na pretplatu na žalost
Samsung X200L i Sony Erisccon Z520
Gledam sad na stranici njihovoj i imaju Samsung X200.Jel valja to?(nije skup)
Izvorno postao Robi555
Mobitel ima lijepi dizajn,samo je steta sto nema kameru.
Meni se cinilo da osjetno vise naglasava nego prilicnouglavnom , bitno je da se skuzila poanta .
Ima u Zg u Dubravi jedna trgovina sa tele2 , bio sam maloprije i gotovo da imaju sve iz ponude , cak i k300 jos ima
ma vrlo uskoro ce biti u ponudi i neki skuplji model.![]()
Što znači skuplji model? N6170 nije baš jeftin kad novi košta oko 2000 kn.Izvorno postao zmija
Jeftin je prvenstveno zato što nema vanjski display.
Pa bas i ne vjerujem..mozda bude boljih telefona kada bude VPN i kada se budu malo vise potrudili oko poslovnih korisnika
Nisu svi kodirani. Ima već tema o N6170 u Tele2 ponudi koje nisu kodirane, kao ni moja.
Niti jedna nije kodirana ili samo neke? Naime ja sam prije malo više od godine dana kupio SE F500i u vip.me paketu i sa vadofane softverom ali mobitel nije bio kodiranIzvorno postao frish-KI
, odnosno 098 je išao bez problema u njega!
Neke jesu, ali čitam da dobar dio njih nije. Znači, kak ti se potrefi.
istina ja sam cijelo ljeto kodirao mobitele u jednoj firmi i znalo se dogoditi da "slučajno" kojega preskočim, pogotovo kad imaš 5-6 tisuća komada kodirat.
Jel znaš točno kojeg nisi?![]()
ni vs3 kupljen u tele2 nije zakljucan.
nama otkodiravacima je bolje da je teefono kodiraniako u zadnje vrijeem. pogotovo primjecujem sad oko bozica kad se telefoni puno vise kupuju i sve, dosta telefona NIJE kodirano..vjerojatno operateri narucuju velike kolicine teelfona, pa ih oni koji kodiranu ne stignu sve odraditi pa ih isporucuju posto poto..
vazno im je da prodaju,a ne da zakljucaju.
Evo, ja danas htio kupiti z520, ali su navodno svi kodirani.
Steta, jer ga sad nisam kupio.
Ne zarađuju oni na prodaji mobitela, već prvenstveno na novcima zarađenim od poziva, poruka i uskoro ostalih usluga.Izvorno postao zmija
a bogami, zarađuju i na mobitelima, vjeruj mi....Izvorno postao frish-KI
Znaš da sam mislio na usporedbu zarade od uređaja i od usluga koje pružaju.
ma njima je bitno da ti ostanes na njihovoj mrezi,..od tud i cijela prica kodiranja telefona.
ali i oni su svjesni da ja otljucam telefon za 50-ak kunica!
Mislim da je ideja Tele2, kao pružatelja usluga, privući korisnike cijenom usluga, a ne uredjaja, i s obzirom da su dosli posljednji na domaće tržište telekomunikacijskih usluga, koje je i prije njih 99% ljudi koji su namjeravali koristiti usluge mobilne telefonije, već zakaparilo, na njima je bilo da pokusaju VIP i T-mobile korisnike preobratiti na svoju mrežu. Omalen izbor aparata u ponudi i cjenovnu kategoriju u koju spadaju opravdavam time što korisnici konkurentnih mreža već posjedju uredaje, koje ne bi prodavali prije no što se uvjere u kvalitetu nove mreže, a kao drugi uredaj ima treba nešto što će biti cijenom prihvatljivo, dok u nove korisnike mobilne telefonije spadaju mahom mladi korisnici, kojima prvi uredjaj mahom kupuju roditelji, a obzirom na ekonomsku situaciju o kojoj uredno svi citamo u dnevnim novinama, tu se prvenstveno gleda na cijene, koje su kod T2, po mome mišljenju, najpovoljnije.
kao kosiranja aparata njima je važno zadržati korisnike, ali postoji mogućnost otkodiranja uređaja za 50kn, tada oni daju 2 godine garancije(t-mobile). otkljucavanjem gubis garanciju, a to i nije toliko isplativo
dali je netko vidio ovaj samsung x200 u tele2 ponudi, kakav je mob?
nema vece face od Isusa
Bookmarks