A kaj vi stalno čekate nešto? Godota? Ako imate pare i želite si kupiti nešto, učinite tako i zdravo.
vidjet cemo , i ja sam misljenja da jos to nije sve
vidim da na webu vise nemaju k300 , a ova nova nokia preklopna mi djeluje stbarno dobro bez obzira na malo memorije. ali ipak ima kuciste parcijalno metalno
A kaj vi stalno čekate nešto? Godota? Ako imate pare i želite si kupiti nešto, učinite tako i zdravo.
Ja mislim da nisu, jer 15 dana prije nego je tele2 počeo s radom čitao sam negdje da su vip i t-mobile tužili tele2 zbog nečega i da još dugo neće počet s radom..Izvorno postao SEguy
Uglavnom ovi su počeli a kolko mi se čini nisu imali ništa pripremljeno (korisnik sam od prvog dana i znam kolko je bilo problema sa sms-ovima prema vip-u).
Nisu znali ni za tarifu 0.85 do zadnjeg dana..
Tak da mislim da ni oni sami još ne znaju kakve će imat ponude..al će ih biti sigurno.
evo dodali su si motorolu c118 na tele2 stranici... pazi karakteristike koje su naveli: jednostavnost, funkiconalnost, alarm, stoperica i navigacijska tipka?!? Ocito je mob takav shit, ali ima i ljudi kojima se bas takvo nesto svidja, tako da nemojte ovaj moj komentar shvatit preozbiljno...jedino su mi smjesne karakteristike: Alarm, stoperica, navigacijska tipka?!? Mogli su napisat da mu je SMS jedna od glavnih karakteristika...
...evo specifikacija C-118:Izvorno postao marke
Network: GSM 900 / GSM 1800
Dimensions: 101.3 x 45.7 x 21.5 mm, 74 cc
Weight: 86 g
Display Type: Monochrome graphic, 96 x 64 pixels
Ringtones Type: Monophonic
Customization: Composer
Vibration: Yes
Memory Phonebook: SIM based only
Call records: 10 dialed, 10 received, 10 missed calls
Card slot: No
GPRS: No
Messaging: SMS
Clock: Yes
Alarm: Yes
Infrared port: No
Games: Yes
- Currency converter
- Calculator
- Stopwatch
Battery: Standard battery, Li-Ion 920 mAh
Stand-by: Up to 450 h
Talk time: Up to 11 h 40 min
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ajme. Pa takav uređaj na takvoj bateriji vjerojatno ima stand by od dva tjedna. Nego, ja sam si uzeo N6170 jer mi je jednostavno prekrasna, a K300i dao frendici za Božić. Ajd, za Nikolu.![]()
ma nisam ja trazio karakteristike, ali ih otprilike znam i sam.. a ako ih i ne znam, znam di ih naci, ne boj se... samo sam htio istaknut kako je tele2 kao karakteristike istaknuo alarm, stopericu, navigacijsku tipku, jednostavnost i funkcionalnost, sto je meni smjesno...Izvorno postao Eminem
ali, hvala sto si se potrudio i napisao mi te karakteristike...
gle , moraju nesto navesti - kaj mislis da t-com i vip navode za Nokiu 1100 i 1101 da imaju ? isto to , cak napisu i vibru
da, znam, zato mi je to i smijesno...
Siemens A75 za 395 kuna prepaid ili 95 kuna uz pretplatu.
to nije lose.
Očigledno je da oni nemaju konkretno nekakvu Božićnu ponudu, jer daju u prodaju nove modele kako primjećuju da stari odlaze. Možda i najbolja ponuda bude tek nakon Nove.
Vidim dva nova modela u pretplatničkoj ponudi:
Samsung X200L za 295 kn
Sony Ericsson Z520 za 795 kn
Kao što sam i mislio, izbacuju modele kako ih dobiju, odnosno, nisu čekali početak prosinca da bi ponudili odmah 10 novih uređaja. Not bad.
Gdje to vidiš? Ja na stranici ne vidim ništa novog!
Izvorno postao user_name
Imaš reklamu u besplatnom časopisu akcija(samo na kioscima tiska-zvučim kao da mi plaćaju reklamu)
Alcatel OTeasy, Ericsson T10, Nokia 3310, Ericsson T28, Panasonic GD-50, LG W510, SonyEricsson T210, Samsung SGH-X600, Siemens CF62, SonyEricsson F500i, Siemens S65, SonyEricsson J300i
E ovaj Z520i je baš OK za poklonit curi, samo kad bi ga bar bilo u prepaid paketu po razumnoj cijeni...Izvorno postao frish-KI
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...da, lijep telefonček... pa ako bude u BLA BLA paketu ne bi trebao koštati više od 1300kn...Izvorno postao whiteboy
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pitanje je hoce li ga pustiti u bla bla zasada...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Ok, sigurno ga kupujem.
Jos kad bi bio W550 isto na akciji...
Nego, kaj mislite, jel ce bit taj z520 zakljucan?
mislim da hoce...
.....cute but psycho.....
ej friški, a oće bit šta od onog k750i u njihovoj ponudi?
Znam isto koliko i vi ovdje. Ovo sam vidio u tom časopisu, pa sam samo stavio vijest, jer sam isto vidio da ih još nema u ponudi na web stranicama. Što uopće nije čudno. Još ni nemaju među uslugama objavljene cijene i način plaćanja parkinga u Zagrebu putem SMS-a.
A kaj se tice z520, jel ponudjen u bla bla paketu ili na pretplatu 85?
Nema veze koja je Tarifa. 48 ili 85, svejedno je. Da li će biti u BlaBla ponudi i po kojoj cijeni, ne znam, mada sumnjam.
ne vjerujem da ce biti u prepaidu.
Bookmarks