Izvorno postao whiteboy
ne razumijem te pa i trebaš svaki put stisnut gumb do pola radi auto fokusa
nakon toga i nije bitno jel imaš kvadratić ili nemaš![]()
Ja sam pronašao jedan po meni problem u novom softu (R1BC002) - glede kamere - radi se o kvadratiću koji označava područje fokusiranja, koji se je sa starim softom vidio stalno, a sada se pojavljuje samo kada stisneš gumb za slikanje na pola. Mene ovo jako živcira.Izvorno postao imatic
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
ne razumijem te pa i trebaš svaki put stisnut gumb do pola radi auto fokusa
nakon toga i nije bitno jel imaš kvadratić ili nemaš![]()
Bitno je kada želiš namjestiti kadar, pa da unaprijed znaš točno koju točku će fokusirati, a ne tek kad stisneš do pola, pa onda skužiš da si možda malo i fulao i moraš namještat i ponovno stiskat do pola... a ima i situacija kada želiš da ti je primarna točka fokusa drukčija od onoga što u stvari slikaš, pa ti je opet potreban kvadratić i prije stiskanja da bi uopće namjstio željenu točku fokusa. uglavnom iritantno i troši bateriju uzalud...Izvorno postao damgol
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jedno pitanje u vezi sa nadogradnjom kaj se može dogodit ako baterija nije puna i nadograđujem mobitel
pitam jer piše da mora bit puna
There are no shortcuts in evolution.
ako ti se isprazni, mozes bacit mob, zato sto i nadogradnja trosi baterije
iPhone 5s 16 GB
Sto je IMHO i logicno. Program je usporedio verziju firmwarea na tvom mobu sa najnovijom koja se nudi za TVOJ mob (dakle T-Mobile branded), i zakljucio da nema nista novo. Kad si ti reako "svejedno nastaviti", samo ti je ponovo stavio tu istu verziju na mob. To inace dobro dodje ako nesto generalno sprckas na mobu, pa da ga ozivis.Izvorno postao Tyler Durden
![]()
da, ja sam do tad mislil da samo oni koji su kupljni u vipu imaju probleme s updejtom, ali ista stvar..
Nije potrebno da je bat ful puna, ali poželjno je da je iznad pola puna.
E ljudi pomagajte!Upravo sam vidio da imam R1N005 verziju a kada ga spojim na update service kaze mi da nem novijih software-a.Ima li netko ideju šta bi moglo biti?
Tvoje pitanje je vec nebrojeno puta odgovoreno. Imas branded firmware. Moras otici u servis da ti stave "cisti".![]()
Pa nebi pitao da nisam prvo provjerio.Bio je branded prije pa je stavljen ovaj i nije branded jer nema nikakav logo ili nešto slično.Za taj software piše da je testni.
AFAIK, da, R1N005 je testni firmware. Ne znam zasto ti ne nudi noviji firmware, ako nije branded, mozda je customized. I to zna cesto omesti UpdateService da pronadje noviji firmware. Najbolje je imati 100% cisti firmware. Ako tvoj firmware stvarno jest potpuno cist, onda stvarno ne znam zasto ti ne zeli update-ati.![]()
Evo ja se danas vratio sa svojim W800 iz EM servisa, skoro pa da mi nisu stavili čisti jer kao više ne smiju jer da su dobili zabranu od VIP-a i T-mobil-a., no ipak nakon malo nagovaranja odlučili su mi ipak to napraviti. stavili su mi ovaj zadnji firmware, koji je izašao prije par dana...
i još jedno pitanje offtopic, znam da je već bili negdje govora o tome, di se isključuje zvuk kamere, škljocanje??
Ja sam imao R1N005 i danas sam stavio R1BC002. Mob je sada malo brzi, ime pozivatelja se čuje puno bolje, kamera bolje fokusira... u glavnom meniu mi je prva ikonica bila direktan ulaz na vip internet, sada je nestala itu je ikona play now. Sada mi se čuje okidanje fotića, prije se nije čulo, sada moram stavljti na nečujno ako zelim slikati bez škljocanja.
PREDATOR
Jesi to doma napravio ili??Izvorno postao predator
pa možeš to napravit doma ako imaš kabel i skineš SE Update service sa www.sonyericsson.com i tak dalje
There are no shortcuts in evolution.
Daj molim te pročitaj par prijašnjih postova pa onda govori!ZNAM da se može napraviti preko update service-a i usb kabela ali kao što si mogo pročitat u prijašnjim postovima NEŽELI!!Vjerojatno jer je to neki ljevi testni firmware...Zato ga pitam jel on svoga uspio doma ili ga je prvo dao da mu stave "čisti"!
Koliko ja vidim u vipu imaš jedan mob s vodafone softom i jedan bez.Zar se ne može ovaj koji nema brandirani software bez problema updeatati?Izvorno postao Tyler Durden
Nisam radio doma, ali sam imao čisti firmware, tako da nije bilo problema sa updateom.
PREDATOR
ja govorim o W800, a znam da do sad K750 je dolazio sa Vodafon softom.Izvorno postao Eis
Izvorno postao nix1001
inače, ovaj online update se svodi na čisti update postavki mobitela, core flash je netaknut. tome je tako jer brandirani FS ne smije biti diran, jer je povezan sa ostatkom flasha, te bi njegovim diranjem došlo do sukoba u softveru. a pošto je FS prvi dio, riječ je o slijednom upisivanju, daljnji flash nije moguć, te oni najbitniji dijelovi softvera ostaju tvornički.
da ne govorim o MCU području.
tek sa full flashom preko boxa, koji uključuje MCU+FS+SFA onda se osjeti prava razlika u brzini. no masa problema se rješava i tim novin postavkama i parametrima, zato je SE omogućio online update.
a kak ja mogu znati da mi su mi sve to promjenili na servisu??Izvorno postao Inovator
Da se pohvalim sad san i ja vlasnik SE K750i i moran kazat sta mi ide uzasno na zivceMob mi je nekako pre tih unatoc tome sta ga pojacan. Prijasnji mobiteli su mi isli na zivce koliko bi bili glasni na najjace a na ovome mi je skoro taman. Neka videa kad gledam i kad stavim na pola glasnocu ispadne isto ka da san stavia mute. Pa me zanima jel se to meoze nekako rijesit priko softvera ili kako vec? hvala
??? Koju verziju softa imas? Inace se mob treba cuti odlicno, pa i vise od toga !?Izvorno postao Smarty
Soft je originalni. A kad slusan radio i mp3 onda je glasnoca ok, a ostali formati (neznam koje sve formate cita) zvono je tiho i video koji je snimljen sa siemens cx65 je tih (na cx65 je dosta glasno)
Bookmarks