+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 363

Tema: k750-softver

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako ja imam novi firmware trazio sam *>*<<*<* tu komandu da saznam firmware... ovako imam R1AA008... i jako sam nezadovoljan, 1 zna mi se smrznuti mobitel dok saljem npr preko IC-a ili BT-a nesto duze od 1.5 MB tu i tam duze od 100kb katastrofa... istina i bog kupio ga jesam na crno imam garanciju i sve pa cu ga vjerojatno mjenjati onda.. (vas savjet??)
    e da i sta sam htio reci imam i HR jezik zatim ceski, slovenski, engleski ima i srpski i nesto (svloenština & slovenčina) lol

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    HTC Desire, iPhone
    Operater
    vip,t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maxrox
    Ovako ja imam novi firmware trazio sam *>*<<*<* tu komandu da saznam firmware... ovako imam R1AA008... i jako sam nezadovoljan, 1 zna mi se smrznuti mobitel dok saljem npr preko IC-a ili BT-a nesto duze od 1.5 MB tu i tam duze od 100kb katastrofa... istina i bog kupio ga jesam na crno imam garanciju i sve pa cu ga vjerojatno mjenjati onda.. (vas savjet??)
    e da i sta sam htio reci imam i HR jezik zatim ceski, slovenski, engleski ima i srpski i nesto (svloenština & slovenčina) lol

pa to i jest zadnji soft za njega,nemaš ti kaj mijenjat tu

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e ***** ti k750 nosim ga sutra na servis joooj ma neznam zaš mi neće updejtat taj softver a imam onj najstarij mrtvi. neće mi ući ni u memoriju uređaja joooj kak me nervira

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao damgol
    pa to i jest zadnji soft za njega,nemaš ti kaj mijenjat tu
    znam da je to zadnji soft tj firmware, zna mi se desiti da zablokira "smrzne" se mobitel neznam koj mu je klinac....
    to je jedini bad inace sve 5, i jos jedan bug sam nasao kada si u slikama pa stisnes 2 puta strelicu u nazad da ti izade na glavni screen onda se zna desiti neka deblja linija preko ekrana vodoravno po polovici di je onaj sat kao dok nesto radi i onda izleti van... bug hehe
    svejedno ja sam full happy sa mobom sam da se to ispravi bio bi jos sretniji

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Motorola E550, softver i sl
    By darius in forum Motorola
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 04-07-2005, 22:54
  2. Softver za 3650 na 6100 ???
    By krle11 in forum Nokia
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 22-12-2003, 00:08

Bookmarks

Pravila postanja