Vjerojatno već negdje piše,ali mi se neda tražiti.
Koji je NAJNOVIJI firmware za D750i?
hvala puno
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
Vjerojatno već negdje piše,ali mi se neda tražiti.
Koji je NAJNOVIJI firmware za D750i?
Najnoviji je R1AA008 za K750/W800 ali za D750 je dostupan za sada samo R1N035
iPhone 5s 16 GB
ljudi pa imate Memory Stick PRO DUO 2 GB -> 1.645,00 kn u HGspot-u
Aha.Izvorno postao imatic
Znači,za sada sam up to date.
kako se provjeri verzija softvera?
LOLOLOLOL! Gle ovo ja kupio od 512mb karticu i nasao sam na netu da se kartica od 512 pretvori u 1gb !Ovako spojite mobitel preko usb kabla na komp i onda desni klik na my computer i onda manage i onda odes disk mangment i nades karticu od moba tamo i trebalo bi ti za nju pisati 512mb i jos s a strane unalocated space i onda format kartice i taj unalocated dodas u ovaj i to je to meni je bilo 509 mb unalocated !
![]()
daj link da vidim(o)Izvorno postao Neo
![]()
Zadnji uredio M4rk0 : 18-12-2005 u 22:21
Upises > * < < * < * (> - joystick desno, < - joystick lijevo) i ne obaziri se sto ti izbornik izabere, samo utipkaj do krajaIzvorno postao zmija
To ti nije bas sigurno. Neki su cak unistili kartice, a nekima su neki dijelovi bili necitljivi, sve dok opet nisu formatirali i vratili na 500 mb. osobno, ne preporucujem toIzvorno postao Neo
iPhone 5s 16 GB
A zar se ne može na D750i staviti novi softver od K750i??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Moze, al ti to nece napaviti u electromagicu, ne mozes sam jel su kablovi preskupi, nego samo kod nekog tko se s tim bavi (otkodirava mobitele) i platiti 50-100 kn. Al firmware ti je skoro isti, samo sto su ikone malo pomijesane i nema onih t-mobile shortcuta.
iPhone 5s 16 GB
kako kada ja odem > ode mi u slike ????Izvorno postao imatic
odkuda krecem ??
Nista, samo prazan ekran i onda kreni upisivati kako sam ti rekao. Ne obaziri se na menije kud ides, samo utipkavaj
iPhone 5s 16 GB
i onda mi ide skidati wallpapere. kuda tebi ode kada idem > ??
kad utipkam desno, ode mi na igre (al na K750) na D750 ne mogu vidjeti jel mi nije trenutno doma (bit ce oko 3)
Probaj ici na Podesenja - Opcenito - precaci i promijeni npr na igre "desnu navigacijsku tipku"
iPhone 5s 16 GB
hvala imatic na pomoci!
Hm... Ja imam K750i i R1N035 soft... Skinuo sam driver i program za update i mislio sam da će mi omogućiti update na R1AA008...
Pokrenuo sam program, pratio sve upute i sve je prošlo kako spada...
I onda je update program provjerio moj mob i izjavio da nema dostupnog updejta.. Kako sad to ako je taj novi software dostupan?![]()
Dakle da ponovim: na mobu K750i (iz Vip-a) imam soft R1N035, a želio sam staviti R1AA008...
Razlog zašto sam htio promijeniti soft je da mi BT handsfree slušalica logitech freedom ne radi kako spada s mobitelom... U svakom drugom slučaju BT na mobu radi savršeno...![]()
@TitoPuentes
Vec sam par puta mislim cak i ovdje rekao NE RADI UPDATE PREKO TOGA ako imas mobitel iz VIP-a. Meni su se pojavile sve one crvene Vodafone ikone, pa sam morao nositi u ZG da mi vrate na staro. Bolje odi tamo u vip centar gdje si kupio i reci da oces novi firmware. To ce ti napraviti pod garancijom, i biti ce besplatno (paznja: telefoni iz centara koji se salju u servis idu za SPLIT, tako da ces morati malo duze cekati (meni su iz Pozege slali u ST kad mi je otiso joystick, i cekao sam vise od 2 tjedna)). Ili odi sam u ZG pa ti naprave odma (meni su za 2 sata)
iPhone 5s 16 GB
Aha... Ali mobitel nije kodiran, i izvadio sam sim karticu... Ali poslušati ću te... I mogu li dobiti adresu servisa u Zagrebu?![]()
Ni moj nije kodiran, isto kupljen u VIP-u, ali dobije se Vodafone firmware. Adresa je Planinska 2, Zagreb, tel: 01 55 50 320 (tamo blizu veterinarskog faksa)
iPhone 5s 16 GB
Zna neko nekogko stavlja nove softvere strah me doma jer mi se nekaj brejka komp pa da mi ne stane usred..trebam ovaj najnoviji za k750 jel
a sta ne odes u servis. I taj koji ti stavlja ce ti isto naplatiti, al ipak je sigurnije u ovlastenom servisu
iPhone 5s 16 GB
Hvala, kad skoknem u Zagreb odskakutati ću do njih... Da li plaćaš promjenu kad je mobitel pod garancijom? I koliko to traje? Mislim da si spomenuo oko 2 sata, ali da budem siguran...Izvorno postao imatic
![]()
Ne placas nista ako ima garanciju i trajalo je oko dva-dva i pol sata
iPhone 5s 16 GB
Pa negdje sam citao da u servisu treba cekat oko 2 tjedna da promijene pa jel to istina?Ovo u Planinskoj 2?
Bookmarks