....i ak netko slucajno zna di se moze skinut...
....i ak netko slucajno zna di se moze skinut...
Namjeravam kupit taj mob prek oglasnika pa da ga isprobam prije nek ga kupim di je najlakse vidjet dal joystik steka?
Ja sam imao na k750i vodafonov softver.I onda se dogovorim sa drugom da mi flesuje sa R1N035.I softver ne moze da pusta mp4,wav.Kada se uradi master reset softver pukne.I kada se upali mp4 fajl idete na opciju fullscreen i on resetuje fon.Znaci ne valja.Jel zna neko koji soft valja.Da je provereno
jel radio full flash ili samo update ovaj službeni sa neta?Izvorno postao madness99
vjerovatno je da je stavio novi, cisti zato sto je napisao imao sam. Vjerovatno je nesto krivo stavljeno. Probaj ponovo, a i taj sto ti je stavio je stariji dosta, ima poslije njega 2-3 novija (pogledaj u sticky-u, imas tamo sve verzije)Izvorno postao madness99
iPhone 5s 16 GB
To mi je drug skino sa cruiser-ovog office sajta.Znaci nije neki divljak.Flesovao sam ga 2 puta,probao sam da ubacim soft od w800i ali nije uspelo.Sada skidam sve verzije sa cruiser-ovog sajta.Pa cu probati redom.Da ne zna neko kakva je razlika izmedju emea 1 i emea 2
razlika je samo u podržanim jezicima..Izvorno postao madness99
cruiser nije dobar za SE, probaj sa SETOOLom...
upiši i Main i FS i GDFS...
ako će srati stavi mu EROM i EPROM, tad nema zime
E JBG DRUG MI IMA SAMO CRUISERA.ON JE DO SADA SVE STO JE DOBIO NA SERVIS FLESAO SA CRUISEROM I RADILO JE.Jel znas neku verziju da je dobra.Danas sam probao da ubacim soft od w800i i nije moglo.Haj mi malo vise pojasni u vezi erom i eprom i gdfs
nek proba sa R1C.Izvorno postao madness99
soft od W800 ide gore ako izmjeniš erom i eprom...
drug ti to mora znati, ako ima cruiser. ja radim sa SETOOLom većinom, nekad sa HWK, kad trebam brzo rješit flash
Bookmarks