ja imam k750i i na tipku sa strane na koju možeš stavit da ti pali ili radio ili mp3 player se MOŽE upalit mp3 player bez slušalica, barem je moglo kad sam zadnji put isprobavao sve. Radio nemože zbog antene u slušalicama što je već bilo rečeno...
ja imam k750i i na tipku sa strane na koju možeš stavit da ti pali ili radio ili mp3 player se MOŽE upalit mp3 player bez slušalica, barem je moglo kad sam zadnji put isprobavao sve. Radio nemože zbog antene u slušalicama što je već bilo rečeno...
d750 moze pokrenuti mp3 bez slusalica pomocu glazbene tipke...
ali radio nemoze a vec znamo razlog
meni se isto dogada da mi steka joystik al mob je kupljen na crno(k750i) tak da nis od electromagica.ne znam tocno kaj je firmware?pretpostavljam da je verzija softwarea...uglavnom,ako je software,jel postoji mogucnost da ga skinem s neta i instaliram na mob ako sto se moze npr.kod motorola?help pliz...
....i ak netko slucajno zna di se moze skinut...
Namjeravam kupit taj mob prek oglasnika pa da ga isprobam prije nek ga kupim di je najlakse vidjet dal joystik steka?
Ja sam imao na k750i vodafonov softver.I onda se dogovorim sa drugom da mi flesuje sa R1N035.I softver ne moze da pusta mp4,wav.Kada se uradi master reset softver pukne.I kada se upali mp4 fajl idete na opciju fullscreen i on resetuje fon.Znaci ne valja.Jel zna neko koji soft valja.Da je provereno
jel radio full flash ili samo update ovaj službeni sa neta?Izvorno postao madness99
vjerovatno je da je stavio novi, cisti zato sto je napisao imao sam. Vjerovatno je nesto krivo stavljeno. Probaj ponovo, a i taj sto ti je stavio je stariji dosta, ima poslije njega 2-3 novija (pogledaj u sticky-u, imas tamo sve verzije)Izvorno postao madness99
iPhone 5s 16 GB
To mi je drug skino sa cruiser-ovog office sajta.Znaci nije neki divljak.Flesovao sam ga 2 puta,probao sam da ubacim soft od w800i ali nije uspelo.Sada skidam sve verzije sa cruiser-ovog sajta.Pa cu probati redom.Da ne zna neko kakva je razlika izmedju emea 1 i emea 2
razlika je samo u podržanim jezicima..Izvorno postao madness99
cruiser nije dobar za SE, probaj sa SETOOLom...
upiši i Main i FS i GDFS...
ako će srati stavi mu EROM i EPROM, tad nema zime
Firmware je software koji pokrece mobitel.
Ne, ne mozes ga skinuti sa neta i instalirati. Sa SE to ne ide tako.
Mozes ga probati upgrade-ati preko weba... Barem K700i mozes, za D750i ne znam sigurno.
kompletan softver koji se vrti recimo na D750 se sastoji od 5 zasebnih dijelova... od toga krivo flashanje dva od njih dovodi do mrtvog telefona, a krivo flashanje bilo kojeg do telefona bez signala...Izvorno postao ravilov
Zašto ništa od elektromagica?Nije to neki skup kvar.Valjda si od kupovine na crno dovoljno uštedio da si možeš priuštiti i pokoji popravak.Izvorno postao 5ivy
Zadnji uredio Mraz : 20-11-2005 u 12:17
Moj k 750 ima direktnu ikonu za radio u glavnom meniu. Za pokretanje glazbene tipke trebaju biti priključene slusalice, ali slusanje mp 3-ca ne trebaju slusalice kad se ulazi iz glavnog menia.
PREDATOR
Utipkas ovo: > * < < * < * i onda imas test izbornik.tamo imas test joysticka
iPhone 5s 16 GB
tnx...a jel moze bit vlastiti mp3 za poruku?kazu neki ljudi da nemoze..
moze, imas na mojoj stranici mp3-a bas za poruke (pogledaj u signature) a ako hoces pjesmu mislim da ju pusti samo 10 sekundi (nisam jos probao)
iPhone 5s 16 GB
super..hvala
mislim da to nije do SIM-a, ja imam ikonu radia i t-menu-a
.....cute but psycho.....
Večeras sam ubacio svoju staru karticu(6 godina stara) u mobitel i pojavio mi se radio u meniju.Onda sam vratio novu(mjesec dana stara) i radio je zamijenjen sa t-mobile menijem.Dakle,reklo bi se da ima veze sa karticom.
nego koja je zadnja verzija softa za k750i
Za K750 R1N035, a za W800 R1NA005
iPhone 5s 16 GB
zanči moja je prastara po tome R1N005,hm morat ću to sredit jel me nekaj
zeza mog u zadnje vrijeme.....
@damgol
Evo tu ti pisu sve verzije, poboljsanja i nedostatci
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737
iPhone 5s 16 GB
Backlight doesn't come on again to show time after phone locks.
eto to me živciralo i kaj mi se zna desit da mi se smrzne sam od sebe i to kad je u
stand by modu a fora je kaj se vidi po satu kad točno jel naravno i on onda stane![]()
Bookmarks