Kad stavim vip i cronet, radi. Kad stavim vip i tele2 onda napise "insert sim card" i to je to. Nece. Mozda ovaj dual sim adapter nece radit s tele2 karticom, makar to mi se cini glupo.
Kad stavim vip i cronet, radi. Kad stavim vip i tele2 onda napise "insert sim card" i to je to. Nece. Mozda ovaj dual sim adapter nece radit s tele2 karticom, makar to mi se cini glupo.
Meni radi sa Tele 2.Reci mi kada tu karticu stavis u recoveri i nazad u mob ona radi bez problema??Jesi probao zmjeniti mjesto karticama u dual sim adapteru??
Kad je tele2 u sim1 onda mi odmah napise insert sim, kad je tele2 u sim2 onda procita vip na sim1 i radi na sim1/vip. Kad prebacim u mobu na sim2/tele2 onda napise insert sim.
Banana.
Ja nemam adapter sa izrezanim karticama nego onaj gdje stavis dvije cijele. I da, normalno rade svaka za sebe.
Da nisi mozda ostetio sim kada si je rezao??kada sim od Tele 2 stavis u recoveri i nazad u mob, ona radi bez problema ili i tada pise insert sim??
Nisam nis rezao. U dual sim adapter stavljam cijele kartice.
Mislim da je stos u pinu. Kad su kartice u adapteru a mob procita vip onda ne trazi pin. S obzirom da se pin ne moze iskljuciti na tele2 ocito ga ni adapter ne moze zaobici pa dobivam poruku insert sim.
Bookmarks