Kaj ti je tak teško ukucavat pin? Pa promijeni si ga recimo na 2222 ili 5555 ili na kaj god hoćeš.Izvorno postao fewfish
Pa daj ljudi neka netko skuži kako se skida taj pin sa tele2 kartice.
Evo danas malo jedrim na tu temu pa sam naisao i na sljedecu raspravu
Chessmaster
21-11-2005, 19:40
Gle ja sam isključio pin na tele2, probao sam prvo ma panasonicu x70 i nije išlo, zatim na samsungu e730 i opet ništa, kad sam probao na N6230i isključio se od prvi put!
Ali gore sam pogriješio pa se ispričavam
>>> pinovi mogu bit uključeni <<<
isprobano na SGH e730 i radi savršeno! ali malo nepraktično jer onda prebacivanje traje duže!
ovo je sa: http://cafe.mobil.hr/archive/index.php/t-15478.html
I ja sam probao s mobom N6230i, ali mi nije uspjelo. Probao sam i s N3310 i N2600 s istim rezultatom.
Palo mi je na pamet (kao totalnom neznalici o mobitelima, sim karticama i sl.) da je možda fora u signalu. Ako ga nema, možda se može isključiti pin.
S obzirom da doma nemam Faradayev kavez, a ne da mi se do importanea, to nisam probao.
Aj bok
Kaj ti je tak teško ukucavat pin? Pa promijeni si ga recimo na 2222 ili 5555 ili na kaj god hoćeš.Izvorno postao fewfish
Nije u tome stvar.
Radi se o stavljanju dvije kartice u jedan mobitel. Dok je pin uključen na tele2 kartici mob ju ne prihvaca zajedno s nekom drugom karticom.
Osim toga, ako netko pita gdje se može kupit mlijeko, a netko mu odgovori sa popij si vode, onda mu nije ni pomogao ni odgovorio na pitanje. NHF
Kako je ne prihvaca??Pa ja imam dual sim sa karticom od Tele 2 i sve radi kako treba.Ustalom pin ti treba radi internacionalnog roaminga, tj.svaki put kada izlazis iz Rh moras ugasiti mob i prije ukucavanja pina ukucati broj 1 pa onda pin.
Kad stavim vip i cronet, radi. Kad stavim vip i tele2 onda napise "insert sim card" i to je to. Nece. Mozda ovaj dual sim adapter nece radit s tele2 karticom, makar to mi se cini glupo.
Meni radi sa Tele 2.Reci mi kada tu karticu stavis u recoveri i nazad u mob ona radi bez problema??Jesi probao zmjeniti mjesto karticama u dual sim adapteru??
Kad je tele2 u sim1 onda mi odmah napise insert sim, kad je tele2 u sim2 onda procita vip na sim1 i radi na sim1/vip. Kad prebacim u mobu na sim2/tele2 onda napise insert sim.
Banana.
Ja nemam adapter sa izrezanim karticama nego onaj gdje stavis dvije cijele. I da, normalno rade svaka za sebe.
Da nisi mozda ostetio sim kada si je rezao??kada sim od Tele 2 stavis u recoveri i nazad u mob, ona radi bez problema ili i tada pise insert sim??
Nisam nis rezao. U dual sim adapter stavljam cijele kartice.
Mislim da je stos u pinu. Kad su kartice u adapteru a mob procita vip onda ne trazi pin. S obzirom da se pin ne moze iskljuciti na tele2 ocito ga ni adapter ne moze zaobici pa dobivam poruku insert sim.
Bookmarks