Ma da kužim to, samo kažem da kod Siemensa općenito ne traju baš dugo baterije, C55 mi je izdržao max. 5 dana, al kod S55 4-5 dana s obzirom na ekran u boji je super prosjek.
Ti imaš 8310 ? PA nemoguće je da s55 s ekranom u boji traje duže od tvog 8310... ekran u boji je ekran u boji!
Forumaš godine :)
Ma da kužim to, samo kažem da kod Siemensa općenito ne traju baš dugo baterije, C55 mi je izdržao max. 5 dana, al kod S55 4-5 dana s obzirom na ekran u boji je super prosjek.
C55 mi je izdržao max. 5 dana---->pa mislim da je 5 dana vrlo dobro trajanje baterije
Ma šta bi vi više od 4 dana... pa to je odlično!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma 3 dana je dovoljno
Je 5 dana nije loše, ali to je bilo najviše znači skoro pa ništa korištenja, uz normalno korištenje trajao je 3-4 dana dok mi Nokia uz normalno korištenje traje 7 dana, razlika je očita.
Ali vjerojatno onda postoji i razlika u težini telefona, tj. baterije... uvjek nešto mora patiti, a ja sam za to da češće punim telefon ali da je lagan..
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni je bitno da nijetezi od npr 100g a idealno mi je 80,90 ispod toga ne!
da.. nije dobro ni kad je telefon prelagan.
kad naprave mobitel od 55grama onda je to cisto forsiranje
Da, to je fakat pretjerano.
Nego htjela sam pitat koliko sekundi (minuta) se može snimiti na S55 diktafon? Da nebi opet bila fora ko sa C55 piše 2:45 kad ono samo 18 sek...
PA sve ovisi o slobodnoj memoriji...
JA trenutno imam slobodno 272 kb i mogu snimati 1,45 minuta.
Tako da kad oslobodiš svu memoriju on može snimati oko 5 minuta
Pa t 68i ima diktafon od 30 minuta a po cemu je Siemens toliko bolji od njega ima polifone,blic na kameri i Javu a sve ostalo im je isto cak mi je i T68i ljepsi od Siemensa S55
Ako si gladan pojedi nesto
Pa čuj, ja sam ne tako davno prešao sa t68i na s55 i puno sam zadovoljniji sa Siemensom
ovaj thread nije 'usporedba modela'... to odnesite tamo...
Sto odgovori na pm posto se whiteboy buni?Poslao: sezam-picika
Pa čuj, ja sam ne tako davno prešao sa t68i na s55 i puno sam zadovoljniji sa Siemensom
Me ne bunim se ali već ima otvoren thread T68i vs. S55 ovdje pa samo tamo nastavite...![]()
Tako je![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Znam da ovisi o memoriji, al npr. sa standardnim stvarima koje se dobe sa mobitelom kolko ostaje za diktafon? Znači da ne nadodajem nikakve igrice i sl.
Jeste vidjeli ovakav SL55?
![]()
![]()
PS. Znam da je malo offtopic al mi se nece otvarat nova tema samo za slikicu..
Zadnji uredio Lejzermaster : 14-05-2003 u 21:35
--
. [Lejzermaster]
joj vidio sam na tu temu i me55! stave ekran od s55
Ne bi imao ništa protiv![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ali na slici je na ekranu izbornik od novih višebojnih NOKIA...
OD 7210 i 6610 ...6100 i 7250
Bookmarks