Mob izgleda super, zbilja je specifičan...jedino mi se čini malo debeli...
Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
![]()
Lineage 2 user
Mob izgleda super, zbilja je specifičan...jedino mi se čini malo debeli...
Bom Chicka WahWah
meni je isto strava mobach! joj kad ce se dizajneri iz nokie opametit i napravit nasljednika N6100!!!???
Po čemu je 6100 tak poseban? Jedino kaj je mali i to je to...
Kad ova spravica dolazi kod nas i koja će joj biti cijena?
Bom Chicka WahWah
zato sto je mali i tanak i lagan->zato je poseban! to mi je najdrazi mob koji sam imao do sada, i svaki put me pukne nostalgija kad vidim da ga netko ima... a ja prodao za bijednih 400kn!!!
ups, ode ja OT!
meni se dosta svidja taj 3250 samo onda se pitam, ma sto ce mi mob kojima je prva namjena mp3 player? imam i sada mob sa mp3 pa imam samo jednu pjesmu u folderu! hehe
jos me nije nokia bas "takla u zicu" s novim dizajnom! ali daleko su po meni ispred konkurencije sto se tice funkcija, pogotovo symbian...
Kda će se opametiti i napraviti remake 7110. Meni najorginalniji njihov mobitel.
N6100
vs.
N7110
po meni 6100 definitivno!!!
kakve ovo ima veze sa topicom?!
igl, opravdaj natpis koji ti stoji ispod nicka, i dalje molim na temu
ispricavam se! back on topic...
U, da djeuje prilično thick na onoj fotki gdje je donji dio zarotiran... Mada, naviknuo sam se već na krupnije mobitele, tako da i ako si ga i nabavim u budućnosti, neću se žaliti. Samo ta tipkovnica mi djeluje malo zbijeno dolje i sve mi se čini da oni sa imalo debljim prstima će imati gadnih problema s tipkanjem. Znači, mob po mojoj mjeri. Još je i k tome dosta težak, pa da me vjetar ne odnese.![]()
NIšta manje nije zbijeno na N70. Ako imaš prste ko ćevape, onda ne kupuj![]()
Bookmarks