...de nemoj zezat... pa niko nije ništa rekao...Izvorno postao drazen
..."3aTmr" - išta...
ma dole s mobitelom koji nemoze jar fileove primati, sta je to, ko onaj aparat za jednokratnu uporabu, ili mozda kondom????
to je ja mislim netrocna informacija, koji bi loodjak to ukino mobitelu, jedino mozda da mu ubace neki novi nacin unosenja podataka
AKo je mob bez mogucnosti ubacivanja jar datoteka sta onda moze
jel to neka poboljsana verzija C45, da nije C45.5
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
...de nemoj zezat... pa niko nije ništa rekao...Izvorno postao drazen
..."3aTmr" - išta...
nemože ovo biti točno, ja nisam nigdje našao na googlu
neznam nista o tome. znam za GPS sustav da se karte nece moci spremati na MMC, nego svaki put skidati preko GPRS-a (no nekako se toplo nadam da ce netk to brzo hacknuti)
maraschino - PTICICA
...ma da, pa koji im je vrag... mislim, toliko ushrati mob radi nekih sitnica je totalna glupost...Izvorno postao 3aTmr
ovo za javu pise i na forumu
www.club-siemens.com
volio bih da nije tako ali..........................
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
hmm, ovdje je sad status promijenjen - http://www.benqmobile.com/cds/frontd...rNrNrN,00.html
znaci li to da se SXG75 sad vec moze negdje anbaviti ili??
maraschino - PTICICA
na club-siemens u je vec u on-line prodaji
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
ma naravno, sxg75 je sad vec par dana u prodaji...
maraschino - PTICICA
kada dolazi u ZG????????????????????
meni su ovako rekli: bla bla bla, dosadasnja iskustva pokazala su kako uređaji po početku prodaje u njemackoj kod nas dolaze u roku cca 1-2 mjeseca nakon...
to mi se ne sviđa...
maraschino - PTICICA
ja sam ga poručio preko lokalnog šanera, nadam se da će doćo vrlo brzo...........
evo još jedan svjež biser u vezi s SXG75-icom
od osobe koja ga posjeduje sam doznao da SMS nema opciju ring-tonea dužeg od 5 SEKUNDI........................................... .................
samo 5 sekundi za SMS zvonjavu!!!!!!!!!!!!!!!!!
valjda će novija verzija FW-a to izmjeniti, sada na SX1-ici mi sms dojavljuje melodija od skoro 3 minute a ovamo SAMO 5 SEKUNDI..............
...Izvorno postao drazen
, tebi stvarno dugo treba da skužiš da ti je došla poruka...
Ma mora biti, samo taj nezna napraviti to, nisu svabe skrenuli, a mozda i jesu???
mozda je mislio da kad ubacish zvuk u SMS da moze trajati samo 5 sec
nisam vishe pametan da odgovorim na ovo, ako su to uradili onda im je bolje da odmah ispravljaju
moze svasta biti, evo meni se jedan javia i kaze da ne moze postaviti drugu melodiju po grupi kontakata, a ono on skroz krivo nesto radia; no to ne znaci da nije istina ovo za SMS (mada meni osobno ne treba duga melodija, ali naravno da je dobro da postoji opcija)...
maraschino - PTICICA
naravno da je za sms dovoljna i vibra bez melodije jer vecina poruka nije hitna (za nesto hitno postoje pozivi) ali NE ŽELIM da mi sam aparat ograničava uporabu i korištenje pojedinih funkcija.
svaki dan novi biser u svezi SXG75-ice, kud ga naručih ovako brzopleto.............
takodjer postoji informacija (za sada samo neslužbena) da če upgrade FWa na sxg75-ici isključivo ići OVER THE AIR, znači upali gprs i skini 25-30 MB po ovakvim cijenama gprs-a jeftinije mi je iz Zenice doći u ZG u siemensov servis nego upload-ati putem gprs-a..............
jedini siemens koji ja cijenim je sx1, ove ostale bakrace u smece
burek svima a ne samo njima...
...pa to se zna otkad je najavljen SXG75... bar koliko se ja sjećam...Izvorno postao drazen
DAaa, dobio sam ga prije sat...
sutra mi je rodjendan pa mi dajdza donio iz njemacke...
mob je strava..
nece da mi kaze cjenu kaze da je to poklon, vise informacija kasnije(da se malo naviknem).
PRVI SAM !!
Lineage 2 user
a nisam znao da dodje mem krtica od 1gb, heheh jos bolje...
Lineage 2 user
ne dođe, to ide samo u dodatnom paketu...
maraschino - PTICICA
navodno su rekli iz BenQ-Siemens mobile-a da ce 5 sec za sms ispraviti u novom FW-u...
maraschino - PTICICA
@ Celikkk
lucky you........................
gratis sxg75 je genijalna stvar.............
da, dobar poklon vrijedan 400Eura...
sad bi bia red da napises neka osnovna zapazanja...
maraschino - PTICICA
Bookmarks