a jeli došao u siemensov shop (mislim na sxg75)?...............
Ja sam išao u subotu na info i bili su svi novi modeli izloženi ukljućujući i SXG75 (bijeli) , bili su u krug izloženi oko štanda u nekakvim malim izlogima (kavezima)Izvorno postao 3aTmr
![]()
a jeli došao u siemensov shop (mislim na sxg75)?...............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
i sluzbeno odgođen izlazak SXG75 (naravno kad je vec i poceo 12. mjesec) za ovaj mjesec...
http://www.benqmobile.com/cds/frontd...rNrNrN,00.html
maraschino - PTICICA
...nek se oni gone... Benq je zakuhao ove stvariIzvorno postao 3aTmr
- i više neću kupit ni jedan Siemens - jedino S65 ostaje za uspomenu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo čitam ja ovamo o krađi mobova i tako, pa hoce li biti moguce sta mislite preko GPS-a nekako locirati ukradeni mobitel???? Ovaj SXG ce to imati pa mozda moze, nisam ja upucen, ali to bi bilo coool
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
valjda ce do Bozica biti u prodaji.......................................
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
...prijatelju, čitaj postove:Izvorno postao drazen
Izvorno postao 3aTmr
Ja vec imam nekih 2000 kn za njega, kad dodje u BiH ja cu ga ja mislim uzeti, do tad bi trebao skupiti
Sorry na onome gore postu
A jel se igdje spominje njegova brzina i tako to, jer danas uzeh neku 75-icu u ruke, pa nije abs najbrza, meni se cini CF75
Koja je ocekivana cijena ?
Forumaš godine :)
Niasm siguran u taj podatak, Ja se nadam nekih 700KM ili 2800 kn, mozda manje, ali nekako mi ovaj GPS ne obecava malu cijenu
@Eminem
nije im vjerovati jer je ovo vec 4 put da mu odgadjaju pocetak prodaje............
dok mi netko od vas purgera ne javi da ga je vidio u prodaji u Siemens shopu ne vjerujem im...........................
...offtopic: nisam purger, sorry...Izvorno postao drazen
...ontopic: po svemu, mislim da će SXG75-cu dočekati sudbina SX1...
iz Siemensa koji sam ovak iz znatiželje zvao rekli su da ga "uskoro očekuju"
ali isto tako službenica je rekla da nešto tak novo ne bi nikad kupila jer su
noviteti nepouzdani-čuj nju!!!!????
ovo ne zelim niti komentirati...Izvorno postao abd
maraschino - PTICICA
i ona radi u Siemens shopu.............
takvi su i mene zavalili kada sam kupovao SX1 jer su mi obecali povrat PDV-a kad budem kupovao mob a kada sam stigao u Zg i dao 4ooo i nesto kn za nj su rekli da moram platiti i PDV...................
Jos jedan poprilicno dobar review SXG75 - http://mobil.idnes.cz/telefony.asp?r...5_telefony_ada
maraschino - PTICICA
Review je OK, samo da kužimo jezik (bar ja ne kužim)...
Bom Chicka WahWah
WTF? Još ružniji SX1. Nezna Siemens proizvest dizajnerski kvalitetan phone (U software ne diram).
Zadnji uredio 3aTmr : 21-12-2005 u 11:35
Meni telefon izgleda odvratno![]()
Forumaš godine :)
pa cujte, kako se vec odavno zakljucilo - o ukusima se ne raspravlja i amen na to, ali zato svi oni koji ce kupiti fashion mobitel, nece gledati ovaj model, nego neki drugi i to je to...
ako cemo gledati funkcije, onda mozemo pricati, sve ovo drugo je individualno...
p.s. nije ni meni najljepsi, ali hej, sta ces, takav je kakav je; kome se ne sviđa, ne treba ga kupiti![]()
maraschino - PTICICA
Ja dok kupujem mobitel ja ni ne gledam pretjerano dizajn , više funkcije
ljudi ja sam na nekoj njemackoj stranici bio nasao cijenu SXG75 u njemackoj,vrtila se od nekih 475-520 eura,mob je zbilja skup tako da ne vjerujem da ce kod nas biti ispod 3500-4000kn.
cuj, to sto si ti nasao je samo cijena koju oni predviđaju... cijena se jos nezna, jer mob jos nije izasao u prodaju nigdje pa tako ni u Njemackoj;, ali rekao bih da je ocekivana pocetna cijena negdje oko 3500 kn...
p.s. sjecam se kad sam svoj SX1 platio preko 4000kn, ali to je cijena koju moras platiti ako hoces biti jedan od onih koji ce kupiti mob prvi dan kad stigne u prodaju...
A za one koji imaju stpljenja, dovoljno je pricekati mjesec, dva da se osjetno snizi cijena (ovo vrijedi i za druge proizvođace, ali posebno kod Siemensa)...
maraschino - PTICICA
review na mobile-review: http://babelfish.altavista.com/babel...ns-sxg75.shtml
maraschino - PTICICA
evo tek sam sada na MODOPO saznao da SXG75 nema mogucnost ubacivanja .jar (JAVA file-ovi) sa racunara niti bezicno niti kabelski nego samo putem GPRS-a.............................................
nitko ovo do sada nije spominjao. na racunaru imam skoro 1,5 GB s60 i java programa i igara a sta sa tim................
Bookmarks