ja cu bit kratak-> uzmi E530 s obzirom da je to pravi zenski mob, a po funkcijama ti je identicni sa E720. E710 je stari model mobitela, sto ces to kupovat, ako si vec spomenula E720!
E,ovako:trenutno imam Sony Ericsson f500i. Poprilično sam zadovoljna, ali nekako mi ne paše. Je li Samsung SGH-E 710 bolji od ovog mog moba? Znam ja njegove karakteristike i funkcije. Mene samo zanima je li ima bolji ekran i kakve su slike na ovom Samsungu. SE f500i ima više minuta video zapisa, ali mi je slika pocrvena. Kakva su iskustva sa Samsungom SGH-E 720? Taj je po funkcijama jedan od boljih mobaća sa mpx kamerom koji se nalazi na tržištu BiH pa zanimaju iskustva i sa njim i sa E710.
FC CHELSEA IS THE BEST!!!!!!!
ja cu bit kratak-> uzmi E530 s obzirom da je to pravi zenski mob, a po funkcijama ti je identicni sa E720. E710 je stari model mobitela, sto ces to kupovat, ako si vec spomenula E720!
BiH to ti je propala drzava....
A evo odgovor E710 koliko ja znam moze nesto malo videa snimati, i nije bas nesto naj naj,
Ali E720 je ful kul mob jer ima ga moj kum i stvarno cudo, ima mp3, video snimanje, 90 MB mermojie itd itd
Ja bih na tvome mijestu uzeo E720, ali ni SE nije bas losh
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
e720 je malo "isfuran" dizajn zbog slicnosti sa e700/e710/e715, pa zasto ne za istu cijenu i specifikacije uzet E530 kojeg bas i nema previse? pa budes faca? jer je po meni ljepsi za curu...
Slažem se...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Pa kada bih birala između E720 i E530. Prije bih izabrala E720. Možda mu je dizajn "isfuran", ali mi je ljepši. Ne volim ja šminkerske modele iako su u E530 slićne funkcije ko kod E720. A, E530 svakako nisam vidjela da se ima kupiti u BiH.
FC CHELSEA IS THE BEST!!!!!!!
e 530 definitivno za curu
Bookmarks