Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 73

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gogi
    kao prvo je... to je tootalna istina... a ako vec posjecujes racunala, procitaj koliko je trebalo vremena da mu ipak dam to mjesto...

i sam da ti kazem, zbog cega je on to mjest moderatora i dobio...
    ne zato jer se razumije u hardware, nego zato jer je posao moderatora da uredjue teme i prijavljuje ako netko krsi pravila...

i btw, ajd dam ti sta god oces ako bez upotrebe nekog treceg racunala instaliras windows XP na kombinaciju ASUS maticna ploca + Sata Seagate HDD bez floppy diska...

no u biti flopy je nekada i stvarno dobro imati... jer ako si ikada radio sa Ghostom, znao bi o cem pricam...

dakle instaliras Windowse, stavis SP1 i SP2, office, puno programa, postavis krekove, update namjestis da radi normalno i snimis sa Ghostom na DVD..

u neko vrijeme srusi ti se komp...
    ti uzimas repair diskenu Ghosta, stavljas u komp, i ujedno metnes DVD koji je snimio Ghost i za 30 minuta imas novoinstalirane windowse, podesene patricije, ma sve...

tak da ima stvarno koristi sto se tice instalacija...

a mi bili zivi pa vidili da se Microsoft na Visti staviti auto S-ata drivere za maticne tak da tek onda nebu bila pod "ipak bi trebo imat"

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Krompirko
    dakle instaliras Windowse, stavis SP1 i SP2, office, puno programa, postavis krekove, update namjestis da radi normalno i snimis sa Ghostom na DVD..
    Tko to još radi, power useri imaju slipstreamani sp2 na windowsima, kao i drivere za sata kontroler ako već imaju neki egzotočni, pa im ne treba disketa

Imam 2 sata kontrolera, jedan emulira scsi (možeš dići raid na njemu), drugi je hot swap. Novi Norton (2005 a.k.a. 9.0) bez problema diže backup s hard-a nikakva disketa mu nije potrebna. Doduše imam disketu sa sata driverom u kompu, ali je ubačena u komp, ne može se doći do nje (ne viri vani) i dizejblana je u bios-u. nisam ju već dugo koristio jer sam u međuvremenu natjerao sve da radi i bez dotične diskete...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Nokia E50
    Operater
    Vip
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Krompirko
    gogi
    kao prvo je... to je tootalna istina... a ako vec posjecujes racunala, procitaj koliko je trebalo vremena da mu ipak dam to mjesto...

i sam da ti kazem, zbog cega je on to mjest moderatora i dobio...
    ne zato jer se razumije u hardware, nego zato jer je posao moderatora da uredjue teme i prijavljuje ako netko krsi pravila...

i btw, ajd dam ti sta god oces ako bez upotrebe nekog treceg racunala instaliras windows XP na kombinaciju ASUS maticna ploca + Sata Seagate HDD bez floppy diska...

no u biti flopy je nekada i stvarno dobro imati... jer ako si ikada radio sa Ghostom, znao bi o cem pricam...

u neko vrijeme srusi ti se komp...
    ti uzimas repair diskenu Ghosta, stavljas u komp, i ujedno metnes DVD koji je snimio Ghost i za 30 minuta imas novoinstalirane windowse, podesene patricije, ma sve...

tak da ima stvarno koristi sto se tice instalacija...

a mi bili zivi pa vidili da se Microsoft na Visti staviti auto S-ata drivere za maticne tak da tek onda nebu bila pod "ipak bi trebo imat"
    Krompirko ne znam dali si ikada radio sa kombinacijom Asus-a i Seagate-a ali bi trebao znati da ne treba generalizirati sve. Ja imam kombinaciju Asus-a A8N Sli i Seagate sata 160GB NCQ i instaliram Windowse SP1 ili SP2 (bez floppy-a i bez upotrebe trećeg računala) bez ikakvih problema. A ti se kladi sa mnom u koliko god para želiš.
    Mostovi okruga Peščenica

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    SE P990
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Trayche
    Krompirko ne znam dali si ikada radio sa kombinacijom Asus-a i Seagate-a ali bi trebao znati da ne treba generalizirati sve. Ja imam kombinaciju Asus-a A8N Sli i Seagate sata 160GB NCQ i instaliram Windowse SP1 ili SP2 (bez floppy-a i bez upotrebe trećeg računala) bez ikakvih problema. A ti se kladi sa mnom u koliko god para želiš.
    ja imam ASUS A8V Deluxe i Seagate 200 GB i isto je sve išlo bez problema
    zzop.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ljudi evo rekao da se javim sa slikama i svima ali sam zaboravio...

Naime uzeo sam sliejdeću konfu:

Dfi LanParty UT Ultra-D (preradio sam je u SLI)
    AMD Athlon64 3800+ san diego
    Corsair 3200 xl pro twinx, 400 mhz, 2x512 lat 2-2-2-5 (tvornički)
    Ati raden X800XL
    Napajanje Tagan 480W
    Hladnjak za proc scyte ninja
    Hladnjak za grafulju zalman vf700 ALcu led
    HDD 160 GB HITACHI
    Pržilica PIONNER
    Monitor LG 19 incha, crt

evo i par sličica

Mašina po danu:

u mraku:
    Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
    all you need is one place: http://www.rohitab.com

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Moja nova konfa
    By cyber in forum Stolna računala
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 25-08-2005, 22:54

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke