Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 73

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Mpx200, V3 Razr
    Operater
    Sve je to isti shit!
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u potpunosti se slazem sa Krompirkom

= Citat = Izvorno postao Krompirko
    ...A što se tiče ovoga da je AMD duplo jeftiniji... buahahahahaha
    amd je gotovo isto ko i ovaj... da... ekvivalentan amd...
    a ovaj Intel je više nego bolji od AMD-a kojeg vi preporučujete i puuno se bolje kloka...
    a njemu komp treba radi radova prvenstveno... photoshop, macromedia itd...
    inače Eric, odlično si odabrao grafičku, samo bi bilo dobro da nađeš GTO2 model... jer ti se on da modati u X850XT a košta oko 1650 kuna...

Što se tiče memorije, ooodličan izbor, jedino bi ti predložio da uzmeš matičnu sa nekim novijim chipsetom... 915 iako je nov, novi je bolji...
    ujedno kad kupiš matičnu sa najnovijim chipsetom, čitaj 300 kuna skuplje, možeš se odlučiti za DDR2 Kingmax memoriju, odnosno 300 kuna jeftinije nego corsair a bacat će iste rezultate, no ti ćeš za razliku od prije imati mogućnost na novu matičnu staviti do 888Mhz memoriju...

javi na racunala ili na icq ako te zanima tocno sta ti ja predlazem...
    a ovdje, stvarno ima mulaca, ko za onu graficku ko oce modati 9600 u 9800...
    a Filipe, nhf, ali stvarno se ne razumiješ u hardware i moraš skontat da je X700 out of date... te ako već kupuje za 13000 kuna komp, neka kupi kvalitetan hladni smireni komp...
    Jedino se neslazem sa:

...vidiš kao prvo da dečko uzima Serial ATA HDD, pa mi vi recite di ćete gurnuti disketu kad vas zatraži da instalirate HDD prije nego na njega stavite Windows XP...
    jer widowsi xp se mogu dic i s CD-a na Sata

BTW zar nije bronth(filip) moderator za hardware na tvom forumu a ti mu govoris da nema pojma
    Floorkilla i Bronth, nemate pojma!!!!!!
    Resistance is futile. You will be assimilated!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gogi
    kao prvo je... to je tootalna istina... a ako vec posjecujes racunala, procitaj koliko je trebalo vremena da mu ipak dam to mjesto...

i sam da ti kazem, zbog cega je on to mjest moderatora i dobio...
    ne zato jer se razumije u hardware, nego zato jer je posao moderatora da uredjue teme i prijavljuje ako netko krsi pravila...

i btw, ajd dam ti sta god oces ako bez upotrebe nekog treceg racunala instaliras windows XP na kombinaciju ASUS maticna ploca + Sata Seagate HDD bez floppy diska...

no u biti flopy je nekada i stvarno dobro imati... jer ako si ikada radio sa Ghostom, znao bi o cem pricam...

dakle instaliras Windowse, stavis SP1 i SP2, office, puno programa, postavis krekove, update namjestis da radi normalno i snimis sa Ghostom na DVD..

u neko vrijeme srusi ti se komp...
    ti uzimas repair diskenu Ghosta, stavljas u komp, i ujedno metnes DVD koji je snimio Ghost i za 30 minuta imas novoinstalirane windowse, podesene patricije, ma sve...

tak da ima stvarno koristi sto se tice instalacija...

a mi bili zivi pa vidili da se Microsoft na Visti staviti auto S-ata drivere za maticne tak da tek onda nebu bila pod "ipak bi trebo imat"

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dakle instaliras Windowse, stavis SP1 i SP2, office, puno programa, postavis krekove, update namjestis da radi normalno i snimis sa Ghostom na DVD..
    Tko to još radi, power useri imaju slipstreamani sp2 na windowsima, kao i drivere za sata kontroler ako već imaju neki egzotočni, pa im ne treba disketa

Imam 2 sata kontrolera, jedan emulira scsi (možeš dići raid na njemu), drugi je hot swap. Novi Norton (2005 a.k.a. 9.0) bez problema diže backup s hard-a nikakva disketa mu nije potrebna. Doduše imam disketu sa sata driverom u kompu, ali je ubačena u komp, ne može se doći do nje (ne viri vani) i dizejblana je u bios-u. nisam ju već dugo koristio jer sam u međuvremenu natjerao sve da radi i bez dotične diskete...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Nokia E50
    Operater
    Vip
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gogi
    kao prvo je... to je tootalna istina... a ako vec posjecujes racunala, procitaj koliko je trebalo vremena da mu ipak dam to mjesto...

i sam da ti kazem, zbog cega je on to mjest moderatora i dobio...
    ne zato jer se razumije u hardware, nego zato jer je posao moderatora da uredjue teme i prijavljuje ako netko krsi pravila...

i btw, ajd dam ti sta god oces ako bez upotrebe nekog treceg racunala instaliras windows XP na kombinaciju ASUS maticna ploca + Sata Seagate HDD bez floppy diska...

no u biti flopy je nekada i stvarno dobro imati... jer ako si ikada radio sa Ghostom, znao bi o cem pricam...

u neko vrijeme srusi ti se komp...
    ti uzimas repair diskenu Ghosta, stavljas u komp, i ujedno metnes DVD koji je snimio Ghost i za 30 minuta imas novoinstalirane windowse, podesene patricije, ma sve...

tak da ima stvarno koristi sto se tice instalacija...

a mi bili zivi pa vidili da se Microsoft na Visti staviti auto S-ata drivere za maticne tak da tek onda nebu bila pod "ipak bi trebo imat"
    Krompirko ne znam dali si ikada radio sa kombinacijom Asus-a i Seagate-a ali bi trebao znati da ne treba generalizirati sve. Ja imam kombinaciju Asus-a A8N Sli i Seagate sata 160GB NCQ i instaliram Windowse SP1 ili SP2 (bez floppy-a i bez upotrebe trećeg računala) bez ikakvih problema. A ti se kladi sa mnom u koliko god para želiš.
    Mostovi okruga Peščenica

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    SE P990
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Trayche
    Krompirko ne znam dali si ikada radio sa kombinacijom Asus-a i Seagate-a ali bi trebao znati da ne treba generalizirati sve. Ja imam kombinaciju Asus-a A8N Sli i Seagate sata 160GB NCQ i instaliram Windowse SP1 ili SP2 (bez floppy-a i bez upotrebe trećeg računala) bez ikakvih problema. A ti se kladi sa mnom u koliko god para želiš.
    ja imam ASUS A8V Deluxe i Seagate 200 GB i isto je sve išlo bez problema
    zzop.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ljudi evo rekao da se javim sa slikama i svima ali sam zaboravio...

Naime uzeo sam sliejdeću konfu:

Dfi LanParty UT Ultra-D (preradio sam je u SLI)
    AMD Athlon64 3800+ san diego
    Corsair 3200 xl pro twinx, 400 mhz, 2x512 lat 2-2-2-5 (tvornički)
    Ati raden X800XL
    Napajanje Tagan 480W
    Hladnjak za proc scyte ninja
    Hladnjak za grafulju zalman vf700 ALcu led
    HDD 160 GB HITACHI
    Pržilica PIONNER
    Monitor LG 19 incha, crt

evo i par sličica

Mašina po danu:

u mraku:
    Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
    all you need is one place: http://www.rohitab.com

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Moja nova konfa
    By cyber in forum Stolna računala
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 25-08-2005, 22:54

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke