Je, Intel je uspio probiti i barijeru od 100W, mislim wtf, treba to ohladiti![]()
Je, Intel je uspio probiti i barijeru od 100W, mislim wtf, treba to ohladiti![]()
Konfiguracija je i vise nego pristojna, ali ja bi to malo drugacije:
1. NE Intel! AMD je, kako sam vec negdje na netu i spomenuo, ako po klasama gledamo, u zadnjih godinu, godinu i po, bolji u svakom iole ozbiljnijem hardware testu, samo brzine ili realne aplikacije, tako da ako je ova lova u igri (koju navodis na kraju posta) svakako bi uzeo AMD 64, Venice Core
2. Uz navedeni proc uzeo bi DFI Lan Party plocu (po meni jedna od najboljih na trzistu trenutno)
3. HDD, ne bi Seagate, uzasna iskustva ljudi u zadnje vrijeme (evo i gog ti je zoran primjer) krapavaju kao muhe, WD ili Hitachi bi bio moj izbor i to SATA 2, uzeo bi vjerojatno dva harda, pa u raid + jos jedan ata da se nadje ili eventualno Raptora za system
4. Kuciste, samo dvije rijeci Chieftec ili Coolermaster Stacker
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Disk se probudio iz mrtvih, kako - ne znam, kuc, kuc...Izvorno postao Bimbi
Doduše ima 4kB bad sectora, pa ćemo ga zamijeniti za novog. Seagate inače nudi 5g garancije, no ja pametnjaković sam kupio u tri-trade-u koji nudi samo 3 g, dok je recimo u hg stotu 5 godina... Da sam znao, mogao sam uzeti i maxtora, jeftiniji je 150 kuna...
BTW, uvjeren sam da je stripping raid puno brži od raptora, jedino što su ti onda i duplo veće šanse da nešto krepa
@cyber, ja se samo nadam da ti dovoljno zarađuješ svojim web dizajnom da ti se isplati kupovina ovakve pile... photoshop cs2 i illustrator rade na 3000 sa gigom ram-a, doduše još jedna giga bi ih vjerojatno razveselila.
Svaka giga mi ih razveselila,ali nemam više para ! Lako to kupim naknadno kada skupim...Izvorno postao gog
btw. 7000 kn od ovih para mi je od web dizajna što sam radio![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Bookmarks