floppy drive![]()
![]()
![]()
inace sve za 5
sretno ti bilo snovom konfom
Evo ljudi kupujem i ja svog novog ljubimca, pa malo prokomentirajte,izmjenite nešto itd.
MBO ASUS P5GD1 Pro, i915P, DDR, zvuk, G-LAN, S-ATA, PCI-E, s. 775
RAM PC-3200, 1024MB, DDR, Corsair C2, DDR 400 MHz X2
CPU INTEL Pentium 4 640 3200 MHz BOX, socket 775, 2 Mb c., FSB 800MHz, 64 bit
VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON X800GTO, 256MB DDR3, DVI, TV
Napajanje COOLERMASTER 430W, RS-430-PMAR/P, Super Silent, eXtreme power, ATX2 v2
Cooler ZALMAN CNPS7700-Cu, socket 478/775/754/939/940
HDD 160.0 GB SEAGATE, NCQ, 8MB cache, Serial ATA Plus
DVD±RW PIONEER DVR-110, 16x, black, Dual layer ± recording, bulk
Floppy drive 3.5'', 1,44MB, crni
Sve to u Kućište COOLERMASTER Cavalier 3, black, CAV-T03, MIDI, bez PS
i sa:
Monitor 19" LCD SAMSUNG SM 930BF, srebrno crni, 4ms
Printer CANON Pixma IP-2200, ink-Jet, 4800 dpi, 22/17 s/m, USB
ukupno: 12.483,09 kn
Zadnji uredio cyber : 21-10-2005 u 20:06
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
floppy drive![]()
![]()
![]()
inace sve za 5
sretno ti bilo snovom konfom
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa moram imat jer imamo informatiku u školi i tamo moramo na disketu spremat pa moram to moć doma otvorit i pisat...Izvorno postao flOorKilla
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
usb stick![]()
Pre jaka mašina. Što ce ti 160gb.
prejaka?? to je danas, jedna klasicna kupnjaja sad skupljam pare za hard disk 300GB
nekome treba nekome ne
...e da se uzme 21" CRT monitor umjesto 19" LCD-a, to bi bilo to...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma sve to za 2 godine nece vrijedit nista.......pojavit ce se sve bolje i bolje...a cyber dobar komp...........sretno ti bilo!
Svaki dan izlazni nešto novo, a stare stvari se povlace.
Moj savjet:
Uzmite LCD televiziju 72cm i play station 3 i zvucnike 1000w radne snage i jakooo pojačalo i imat ceš najluđu sobu.
@cyber konfa je malo preskupa ali ako ćeš iskoristiti sve njezine potencijale onda i nije.
@care ako bi uzimao nešto za "najluđu sobu" onda bi bio izbor otprilike ovakav http://www.mediacentar.com.hr/
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
@ vuki
To je opet racunalo samo u drukcijem kucištu. Izaci ce nove igre a njega ce vrijeme pregazit.
Dok na ps3 izlazit ce igre, a ti ces ih sve mogi igrati bez straha da li ce stekati....
Pa ovo ce ti moci trajati sljedecih 10 godina, do tad ja mislim neces vise ni igrati igrice pa ti nece trebati neka mocna masinica![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
@cyber: možda si mogao ubosti i raptora barem (naravno da negdje moraš i ušparati, npr cpu ili vga..) pošto mislim da i sam znaš da Photoshop voli brz scratch disk.. Ili možda 2 fizička diska (particije su gluposti)..
Inače jako dobar komp koji i dobro košta.. Hmm..
EDIT: Ovo sam naveo jer mislim da češ na njemu raditi...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
konfa je ok , vrlo pristojna , grafa i monitor odlican izbor . iako bi ja radije isao na amd konfu , ali i ovo je odlican izbor.
@cyber, svaka čast, nije ni tako skupo, kad se sjetim što sam ja dobio za >15k kn prije 3 godine
Vidim da uzimaš super silent napajanje, ako ti je do tišine, pogledaj onda i matičnu sa pasivnjacima, te grafulju na koju ćeš moći staviti zalmana. damgol je ubo dobru ploču, nova abitica, ali za amd s939. Zvučnike nove?
@car, ja trenutno u stroju imam 200GB + 2x80= 360GBNažalost izgleda da mi je upravo danas riknuo ovaj novi 200GB sata seagate, star nepunih mjesec dana
@eminem, e da je para, apple cinema, uff, ali bi to sjelo..
@vuki, mediacentar je banana za malo zahtjevnije stvari, volio bih isprobati mythtv i freevo, te složiti komp uz telku, strimanje preko wirelesa naravno..
Da budem jedini skeptik, makni Intel, zašto.
Ako si u zadnje vrijeme pratil trziste procesora onda bi znal da se to okrenulo i da ove najnovije generacije Intel procesora se znatno vise griju od najnovije generacije AMD procesora. Uvijek sam bio za Intel, ali jednostavno AMD je trenutno bolji od Intela i ja kao nepristrana osoba vise preferiram AMD. Cak stovise, i kupio sam AMD64 Venice core... Usporedi grijanje AMD Venice proca i recimo Intel Prescott proca (ili jos gore Xeona)!!!!
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Je, Intel je uspio probiti i barijeru od 100W, mislim wtf, treba to ohladiti![]()
Konfiguracija je i vise nego pristojna, ali ja bi to malo drugacije:
1. NE Intel! AMD je, kako sam vec negdje na netu i spomenuo, ako po klasama gledamo, u zadnjih godinu, godinu i po, bolji u svakom iole ozbiljnijem hardware testu, samo brzine ili realne aplikacije, tako da ako je ova lova u igri (koju navodis na kraju posta) svakako bi uzeo AMD 64, Venice Core
2. Uz navedeni proc uzeo bi DFI Lan Party plocu (po meni jedna od najboljih na trzistu trenutno)
3. HDD, ne bi Seagate, uzasna iskustva ljudi u zadnje vrijeme (evo i gog ti je zoran primjer) krapavaju kao muhe, WD ili Hitachi bi bio moj izbor i to SATA 2, uzeo bi vjerojatno dva harda, pa u raid + jos jedan ata da se nadje ili eventualno Raptora za system
4. Kuciste, samo dvije rijeci Chieftec ili Coolermaster Stacker
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Treba mi močna mašina zbog ovoga čime se bavim a to je web-dizajn...sada imam komp 1.8, 512 mb i nemogu pokrenut sam illustrator da radi,nego se ugasi za 25 min zbog memorije...a sada zamisli kada imam illustrator i photoshop upaljen ! (mislim na cs2 verziju)Izvorno postao blazzer
MA cudo ti je komp. Evo netko rece da su bolja dva fizicka HDD-a nego particije, kazem ja potpisujem, imam ja dva HDD-a zeze ko ludo 200GB hehe
A imao sam ja priliku raditi sa kompom od 2 GB i 2400 MHz, pentium bijasema lood ko krava, jos ovaj covjek sto je njegov komp koristi tower i one neke programe za gradjevinu pila komp ito pravo
a nikako se ne osjeti onih 2400 MHz, netko bi pomislio ima ih 3 GHz
Stvarno cyber cudo komp, svaka cast
Bolje uzmi AMD, osim ak se ne kanis video editingom bavit, preporucujem nVidia graficke serije 68xx (shader 3.0), i bolje uzmi Zalman CNPS7000-Cu. Manje prostora zauzima i mislim da ti 7700 nije potreban.
...i eto, što se tiče procesora isto podržavam AMD...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Disk se probudio iz mrtvih, kako - ne znam, kuc, kuc...Izvorno postao Bimbi
Doduše ima 4kB bad sectora, pa ćemo ga zamijeniti za novog. Seagate inače nudi 5g garancije, no ja pametnjaković sam kupio u tri-trade-u koji nudi samo 3 g, dok je recimo u hg stotu 5 godina... Da sam znao, mogao sam uzeti i maxtora, jeftiniji je 150 kuna...
BTW, uvjeren sam da je stripping raid puno brži od raptora, jedino što su ti onda i duplo veće šanse da nešto krepa
@cyber, ja se samo nadam da ti dovoljno zarađuješ svojim web dizajnom da ti se isplati kupovina ovakve pile... photoshop cs2 i illustrator rade na 3000 sa gigom ram-a, doduše još jedna giga bi ih vjerojatno razveselila.
Ali za tu lovu ne big kupovao tako.
Uzeo bih dvoprocesorsku matičnu, dva AMD 3500+, nforce4 chipset,2gb rama i živio bih 5 godina kao kralj
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Svaka giga mi ih razveselila,ali nemam više para ! Lako to kupim naknadno kada skupim...Izvorno postao gog
btw. 7000 kn od ovih para mi je od web dizajna što sam radio![]()
Bookmarks