Ma cak ni njemu ne treba sve toIzvorno postao Darko-zg
! Ne brini se!
To je sad fora za isfurat na kuciste!
Ma cak ni njemu ne treba sve toIzvorno postao Darko-zg
! Ne brini se!
To je sad fora za isfurat na kuciste!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ovako ovaj scyte ninja ti je pasivac za procesor,jako dobar ako želiš oc procesor, na njega ide jedan 120 cm ventilator, na poleđinu kućišta idu 2x80 ventialtori,naprijed 1x120 i sastrane 1x80 kako bi se kućište odlično hladilo, ova dva zalmana su za grafičku također jako dobri za oc, molex konektor ti je ona stvar u kućištu šta se spaja na hdd itd,inače bijele boje...Slot protektor ti je da malo ubaciš boje na matičnu pa sve slotove koji ostanu prazni zatvoriš,cable sleeving već iz imena vidiš je za sredit kablove...dobiješ onako kao cijevi za špinu u šta staviš žice i dobiješ posebnu izolirku koja svijetli kada se nakupi dovoljno svijetlosti...Ovo zadnje grill ti je ona kao mrežica za ventilator,recimo kada želim da mi stoji na bočnoj strani neću ga lijepit nego iznutra stavit vent a izvana mrežicu,a i jako lijepo to izgleda...Izvorno postao Darko-zg
Inaće obožavam case modding i to će kućište biti još sređeno tako da kada kupim to biti će slika...Inaće ovi svi hladnjaci su ti odlični ako ne i najbolji za oc !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Pa ova gore rečenica novi Norton, se odnosima na Norton Ghost, tako da sam radio, dapače trošim ga već jedno 5-6 godina, ako ne i više
Kako on točno radi ne znam jer ga nisam programirao, ali znam da kreira virtualnu particiju sa PC-DOS om koja se naseli u MBR, te kada ti lijepo resetiraš komp onda se podigne pc-dos i norton ghost sa te virtualne particije odšljaka svoj posao...
Zašto bi čovjek koji se bavi 2D grafikom uzimao bijesnu grafu i još k tome je modao na level iznadda bi dobio 10 fpsa eventualno u igrama??? I don't get it...
Šta se Illustrator preporodi, PS može radit sa 200 layera, neznam jednostavno, ne kužim..! Ako bi i radio u Maxu i sl. ne treba mu takva pila svejedno...
Neki stvarno od muhe rade gejmera...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo vako, kao prvo, nećeš dobiti modanjem X800GTO2 tolko malo frameova više nego ćeš uzmimo sutuaciju:
ako vrtiš nešto sa defaultom na 100fps, i ako grafu modaš imat ćeš barem 170fps jer je ovo stvarno jedan od najisplativijih klokova!
osim toga, ako radi u 3d programima, jednostavno će imati jaaaako brzo renderiranje, a ako radi u photoshopu, na velik rezama, procesor će jako brzo obavljati rezultate...
jedino što je eto bed, za igre nije baš savršen LCD, ali zato je za rad odličan...
Ma jasno mi je da će dobiti super grafu ali stvarno mu to nije potrebno.. A odmah ću i reći da za PS mu je dosta i GF4. To je 2D i ovisi isključivo o CPU-MEM dijelu kompa.
LCD nije dobar nizašto osim za administracijski posao s dosta texta, čitanja... Jedan CRT za te pare (koji je sigurno za jednu dijagonalu manji od tog LCDa) pojede taj LCD u kvaliteti slike. Još uvijek se radije biraju CRTovi nego LCDovi (izuzetak su NECovi Spectraview ali 9000kn nije za obične ljude)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
OK, kupuješ komp za igranje, nemoj tu nama muda pod bubrege prodavati![]()
uzmi neki amd 64 ako ti je komp za igranje
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
naravno da netrebas te hladnjake. uzmes boxani proc i mir u kuci. za nezahtjevnog, prosjecnog korisnika to je dovoljno.
ovo sve gore navedeno je za nas frikove koji imamo komp upaljen cjeli dan i volim te gluposti.![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ajde baš me zanima kak će to izgledat!
super izgleda![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
joj, sam da ti to napajanje ne zvizne dole sa stola
![]()
ma neće...btw ti se baviš case moddingom, vidi kako je moje sređeno..ima i neonke na sebi...Izvorno postao flOorKilla
![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
nazalost ne bavim se case modingon onoliko koliko bi ja to htio. treba za to i novaca uvjek... ali imam nesto u glavi vec dugo i nadam se da cu uskoro i realizirat to.
inace konfa ti je za prste oblizatsad se samo ceka dry ice
![]()
Mene strah uhvati pri pogledu na to .. a najgore od svega mi je pomisao kak zaspat uz to .. zamisli da oces jednu noc ne zgasit komp (skidas nes velko)
prije bi u disku zaspo
pa okreneš glavu na drugu stranumeni je recimo moja kanta 20 cm
od glave dok spavam i "buka" i svjetlost mi uopće ne smetaju!
Ovaj ninja je ogroman...
Bas primjetih!!!Izvorno postao gog
Zanima me kako to legne na plocu uz recimo Zalmanov pasivac za NB...brijem da bez pile i cekica tesko!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Zavisi di ti je NB, meni je nb na takvom mjestu da mi smeta za graf karticu...
tako je i meni imao sam onaj zalmanov plavi pasivac dok je bilo u kućištu gdje mi je vent puhao po njemu i morao sam pilit...****** nije problem ako želiš da bolje ideIzvorno postao gog
...koliko novaca...Izvorno postao cyber
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nisam znao da i ovo imaIzvorno postao Eminem
U nas bi ovo doslo nekih 2000 KM, a sad neam pojma kod Vas, mi smo divlja drzava pa je sve divlje
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Bookmarks