Znam dobro o kojem se mobitelu radi, samo netko je malo iznad naveo sljedece a ja nisam quotaoIzvorno postao zicozg
![]()
Znam dobro o kojem se mobitelu radi, samo netko je malo iznad naveo sljedece a ja nisam quotaoIzvorno postao zicozg
![]()
Sve motorole serije v3_ zuje na mikrofonu i to dosta glasno.
A jedna pink serija koja je naravno poslana nama na balkan je zujala tokom razgovora u slusalici. A garancije su odbijali uz obrazlozenje "to tako mora"... Pa ti vidi....
zuji zbog svjetla,to mi je frend objašnjavao i točno zašto,ali sma zaboravio.uglavnom,zuji zbog svjetla,kad se svjetlo ugasi,morala bi se utišat i prestat sa zujanjem.
ne znamkako je na v3x,ali obični v3 je svaki takav.
i tipkovnica na v3x zuji
Evo moja isto zuji dok je svijetlo upaljeno....kad se ugasi prestane!!!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Tak je i na mojima bilo, definitivno stvar osvjetljenja tipkovnice! Mene to jako mucilo pa sam detaljno ispitao sta zuji i kada...
Sve te V3-serije zuje, al mene zanima konkretno koji dio uredjaja proizvodi taj zvuk i zasto? Nije moguce da led-ice zuje.![]()
Izvorno postao DrugBrko
tako je i meni bilo na mojoj
Ovako;
Jednom da se objasni pa da se zna za ubuduće:
Gdje zuji: Zuji tipkovnica!!!
Sto zuji: Zuji njeno osvjetljenje!!!
Zasto zuji: Nema LE Diode nego iluminacijski sloj, ("illuminator" kod Casio satova)
koji fosforescencijom svijetli toplo plavom bojom.
Sto tocno zuji: Zuji oscilator koji sluzi za podizanje napona koji je potreban da bi fosforoscentni sloj svijetlio.
Zasto na nekima jace zuji: Zato sto su neki oscilatori glasniji, neki tisi... Ovisno o tipu i seriji. I ovise o upravljackom naponu koji se kontrolira softverom....
Za pokus uzmite Casio sat (g-shock recimo), i pritisnite osvjetnljenje (illuminator) stavite ga na uho pa posluhnite...
I dalje ne vjerujete? A sto vam ja mogu!!!
Bookmarks