Tak je i na mojima bilo, definitivno stvar osvjetljenja tipkovnice! Mene to jako mucilo pa sam detaljno ispitao sta zuji i kada...
Evo moja isto zuji dok je svijetlo upaljeno....kad se ugasi prestane!!!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Tak je i na mojima bilo, definitivno stvar osvjetljenja tipkovnice! Mene to jako mucilo pa sam detaljno ispitao sta zuji i kada...
Sve te V3-serije zuje, al mene zanima konkretno koji dio uredjaja proizvodi taj zvuk i zasto? Nije moguce da led-ice zuje.![]()
Moja V3i-ica isto zuji kad je svjetlo uključeno, a prestane zujat kad se ugasi. Ista je stvar sa drmusanjem tipkovnice. Valda je to sve oke.
Moja je također zujala .Izvorno postao ManonLescaut
evo i moja v3 zuji iz mikrofona kada je svjetlo upaljeno..
bitno je da u tome nema ništa loše, te nema razlgoa za brigu
Izvorno postao DrugBrko
tako je i meni bilo na mojoj
Ovako;
Jednom da se objasni pa da se zna za ubuduće:
Gdje zuji: Zuji tipkovnica!!!
Sto zuji: Zuji njeno osvjetljenje!!!
Zasto zuji: Nema LE Diode nego iluminacijski sloj, ("illuminator" kod Casio satova)
koji fosforescencijom svijetli toplo plavom bojom.
Sto tocno zuji: Zuji oscilator koji sluzi za podizanje napona koji je potreban da bi fosforoscentni sloj svijetlio.
Zasto na nekima jace zuji: Zato sto su neki oscilatori glasniji, neki tisi... Ovisno o tipu i seriji. I ovise o upravljackom naponu koji se kontrolira softverom....
Za pokus uzmite Casio sat (g-shock recimo), i pritisnite osvjetnljenje (illuminator) stavite ga na uho pa posluhnite...
I dalje ne vjerujete? A sto vam ja mogu!!!
Ja ti vjerujem jer je to živa istina šta si napisao... nije nikakva serijska greška nego malo drugačije izvedeno osvjetljenje tipkovnice preko illuminator sloja kao što je kolega napisao. Ništa drugo. )Izvorno postao abcdefgh
Moja V3 prestala zujati![]()
![]()
![]()
Imao jednu crnu v3 koju sam kupio novu, zujala je. Kupio sam jednu silver koja nije zujala.
oprostite , ali ne vidim smisao ove teme . svi korisnici motorole v3 i reču isto kao i onaj prije njega . oprostite , ali stvarno nema smisla
kao što rekoh, SVE OVISI O SERIJI I KADA JE IZAŠLA!!
![]()
Tako je! Ja se samo zafrkavam,ja sam svoju prodao pa više ne zuji.Izvorno postao GoGs
SVAKI RAZR V3 ZUJI I POMIRITE SE S TIME.![]()
![]()
Bookmarks