pa normalno kada direktno przenje iz windowsa nije ni predvidjeno, to je samo onako usput. sta fali neri? najbolji program za przenje ikad. bio i ostao.
Dali netko sigurno zna dali se dvd-u mogu pržit direktno u Win xp bez nekog posebnog programa? Mislim, znam da možeš pržit cd-e direktno iz windowsa, al dvd-e nisam uspio.
Naime, zamjenio sam cd-pržilicu sa dvd-pržilicom. Cd-e i dalje mogu pržiti kako iz nere tako i iz windowsa direktno, ali dvd-e mogu samo u neri ili nekom drugom programu za prženje.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
pa normalno kada direktno przenje iz windowsa nije ni predvidjeno, to je samo onako usput. sta fali neri? najbolji program za przenje ikad. bio i ostao.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
mislimda win xp po defoltu ne podrzavaju przenje DVDa , dapace sigura nsam u to ,ali sa SP2 i odredenim dodacima , misli mda bi to mogo..
doduse,isto tak mislim da ti je jednostavnije skinut Neriča
Imam Sp2 i sve updatese i svejednonemogu. Očito nije predviđena ta opcija, več može pržit samo cd-e.
Za cd-e je predviđeno, i radi čist ok. Pa i treeba mi za usput. Neda mi se petljat po neri svaki put kad hoču promjenit jedan file na RW disku, iz windowsa mi to jednostavnije. Zato me i zanimalo dali to radi za dvd-e.Izvorno postao flOorKilla
A nero ima svojih mušica. Dosta ljudi koje znam su odustali od njega i traže alternativu.
Zapravo je u Professional verziji moguće pržit samo DVD-RAM, ali to ne znači puno. Instaliraš InCD pa prži i u XP-u, preko D'n'D-a![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Aha, a ja sam pokušavao s dvd-rw.
Hvala. Pokušat ču s in-cdom. To je onaj što dođe skupa s Nerom na cd-u?
Bookmarks