Fotke su stvarno bolje, nema što.![]()
Logično je da su prisutne "boljke". Čak uspoređujući sa slikama snimljenim sa N90 na netu, nisu ništa lošije. Proće još koja generacija Symbiana s kamerama da bi se dobila kvaliteta noćne snimke barem približno digitalcima. Sjetimo se samo slika sa 7650/3650, a da nespominjem 7250 (bože sačuvaj) i usporedimo s ovim današnjim. Razlika je nevjerovatna a prošlo je jedva 3 godine.Izvorno postao frish-KI
Evo još jedna pri izrazito lošem dnevnom svjetlu (oblačno). Za razliku od 6630 slika je super.
Još jedna stvar koju sam primjetio a to je da je UMTS prijem puno bolji nego na 6630. Najprije sam mislio da je Vip nadogradio mrežu, međutim na istom mjestu 6630 ima 4-5 crtica 3g signala an N70 svih 7.
Zadnji uredio Drug Mile : 20-10-2005 u 10:29
Fotke su stvarno bolje, nema što.![]()
super![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Video:
Code:http://rapidshare.de/files/6522803/Video007.mp4.htm
heh... super je... no ja čekam 3250... ili 6630 ako ga dobiju u vipu![]()
E reci mi jesi li uspio vratiti porez budući da si ga uzeo u SLO i jesu li te zafrkavali na granici??
Hvala!
...also known as El'AnDrA...
čovjek ga je uzeo u splitu (st) a ne sloveniji,mislim da si krivo shvatio.
Izvorno postao sodom
Malo sam pregorija!!!!! Dogodi se!!!!!![]()
...also known as El'AnDrA...
Bio sam toliko slobodan da sam posudia par slika za SF, nadam se da nije toliki bad![]()
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
Ma koji bed Teo, uštedio si mi malo vremenaIzvorno postao Apocalypso™
. See you on SF
![]()
jel ima to bljeskalicu..
tipke jesu gumene ili plasticne?
jesu presvucene farbom ( ko na 7610 ili je bas bijela plastika ) na 7610 se farba brzo skine...
Ima bljeskalicu, tipke su plastične kao i na drugim mobovima i jako su ugodne za tipkanje, doduše malo su nježnije od 6630/80 i treba koji dan privikavanja. Sad kad nako tjedan dana uzmem u ruke 6630 od frenda čini mi se da tipkam po lumberjack tipkovnici. Jeli farba ili guma teško je reći, mislim da je farba ipak, ali bit ću siguran za 2-3 mjeseca![]()
Bokte, pa 6630 ima ekstra mekanu tipkovnicu u usporedbi sa 7610. Tamo se i čuje "klik" na nekoliko metara od tebe.
Kažem vam razika tipkat N70 i 6630 je ko razlika između najbolje PC tipkovnice danas i Apple2 tipkovnice iz ranih osamdestetih![]()
slike odlične, mob odličan!! da je meni jedan!!!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Izgleda da imaš isti problem kao i ja, ne možeš pronaći Gotovinu.![]()
jel n70 ima klik ko 7610 ili nema klik ko 6680?
hm..najvise me brine jel farba na tipkovnici... akoje onda je sranje.
Kakva farba, meni na 7610 ništa nije otišlo a imam ju dosta dugo...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
onaj bijeli premaz,oko jojstika...oso mi vec za mjewsc ana i tako 90% ljudi kojima znam,zato vise ne zelim kupit mob koji ima taj premaz..vec kao 6680 da su tipke bas cjele od plastike te boje..
Čuj, jako teško mi je to utvrdit.
Jedino ti preostaje da odeš u dućan i da dobro pogledaš, pa sam ocijeni.
ali nema je jos u ducanu,al ipak mislim da pi ti kao korisnik to prije mogo vidit neg u ducanu ja..e de mi reci jos jel ima klik ko 7610 ili nema ko 6680,to mi je ful bitno.
Nema sigurno, ako veli da je mekše i od 6630.
Ma gledaj, meni se čini da nije farba, ali ne mogu ti garantirat. Tipke izgledaju plastične i jesu plastične, ali istovremeno izgledaju i kvalitetno. S druge strane N70 nema joysticka, nego navi tipku i stvarno ne vidim di bi se mogla izlizat ili da otpadne boja kao što ti kažeš za 7610.Izvorno postao khideg
Što se tiče "klika" nisam siguran da kužim šta pitaš, ali pretpostavljam da se radi o pritisku tipke i osjećaju???. Ne mogu usporedit ni sa 7610 ni sa 6680 jer nisam koristio te mobitele, mogu samo reć da je dosta drugačije nego u 6630, a to sam već prije napisao (par postova gore).
Prema ovim sample slikama, rekao bih da je kamera zamjetno slabija od ostalih 2 mp kamera. I opet se pojavljuje onaj watercolor efekt kod slika.
Bookmarks