Šta fali memorijskoj kartici?Izvorno postao FaberOSK
ajme..pa kako nisu??Izvorno postao Mobyy
n-gage! zakon nad zakonima! a što misliš zašto sam ja baš namjerno htjeo taj stari mob???
zvuk da ga ne spominjem! fakat glasniji mob nisam čuo! neema ga!i još stereo!ma zakon!
eto baš sam sad išao skupit negativne stvari vaše N70
1. Vratašca memorijske kartice
2. Memorijska kartica
3. Osjetno sporije radi nego 6630
4.podrzavanje aplikacija
5.joystick
6.preskup
samo 6 negativnih točaka???
pa realnije kad gledamo to je super rezultat!![]()
mama ti sestra!
@faber i ja sam bio impresioniran zvučnikom kada sam prvi puta uzeo n-gage ali bilo je to davno tako da odtada su mnoge stvari napredovale kako softverski tako i hardverski,što se tiče zvučnika od novijih (nokija 6630 nadalje..) svaka se može s njom nosit,zapravo n-gage se treba s njima nosita u vrijeme n-gaga, p900 ga je nadječo glasnočom...no svejedno zvuk je sasvim pristojan...a to što se memorijske kartice vade na živo kod novih nokija je samo veliki plus.
@Faber- jedino zašto bih kupio stari mob je bogatstvo aplikacija na netu.A N70 ima jak zvučnik, dosta bolji i jači od moje 6630...
Hot-swap pozdravljam.
Jedina mana n70 je što joj poklopac kamere škripi do ludila,a i čitava je hardverski načinjena u stilu kao da su nekom dizajneru dali limit od pola sata da načini novi mob.
Iako je posjedujem, ružna mi je izgledom kao nijedan Symbian do sada.
Ali, sve u svemu, zadovoljan sam. Ne mogu se ninašto potužiti (osim što sam morao formatirati MMC, ali to nije kriva n70).
Nemam pojma. Slučajno naletio na sliku na mobile-review. Tip govori da nije oriđiđi i da je kupio na ebay-u
Code:http://www.mobile-review.com/forum2/showthread.php?t=43604
Što je dobra, mama mia!
Možda ova ne škripi.Inače, tražio sam zamjensku masku za svoju n70 u Mobisa, kazali mi da je to "servisni problem" i da je moram poslati njima. I to samo stražnju masku. Mislim, čine pyzdarije.
Ova crna je mrga, ali bojim se da u našem zastupniku Nokije imaju.
Druže, da ih pitaš mogu li ti nabaviti iz inozemstva?
E, meni više ne škripi! LOL
**** škripu, kućište je ludnica
EDIT: @mobyy. oma sutra ujutro zovem![]()
Izvorno postao cyberphere
Kad su oni mogli pomoći? Izbacili su mob koji je nedorađen, a prema nekom mom razmišljanju, N70 je trebala imati metaliziran poklopac, ali su izbacili plastičan kako bi uštedili.
Jer, pazite, da se to dogodi "slučajno" vodećoj firmi u Svijetu...![]()
ima kupiti maska za n70 u bosni u vitezu FIS dode oko 20maraka ili 80kn ali nije original,pa neznam kako ce stajati na mobitelu
Čuo sam i ja za te "kineske" ili sl. maske za Nokiu N70, ali ne bih to kupovao. I ova originalna je dovoljno loša, kakva je tek ne-originalna ne želim ni pomisliti. (iako ne mora biti mjerilo).
ja kad sam god uzima neku neoriginalnu masku sam izludivao em tastatura nestima em klimava a sta je najgore od svega gubi boju
Tako je. Sjećam se kad mi je djevojka uzela neku neoriginalnu masku za 3310. Ona je mogla izdržati s njom iako su tipke doslovno "propadale" kroz rupe za tipke, a boja se nije ljuštila nego se brisala. Tako za nekih 6 mjeseci nije imala ništa pa je vratila staru masku.
Mene bi zadovoljio metalizirani klizač za pokrov kamere na N70.
Samo da vas obavjestim da moja N70 više ne škripi. Ne znam šta se događa, može biti radi južine i povećane vlage u zraku zadnjih 10-15 dana. U svakom slučaju, ne škripi. Sad čekam buru, pa da se uvjerim da je zbog vremena.
Izgleda da je moja Nokia meteoropat.
Meteoropat, nego što! A, čuj, u jednoj njemačkoj recenziji, njihova n70 je imala jedan blagi odmak od ostatka, od 1mm cirka. Jer, što škripi?Škripi onaj rub kad se nasloni na susjedni plastični klizač.
Pošto sam i ja meteoropat, i to veliki, sad mi je tek moja nokia pri srcu
Ili kako bi Jeremija rekao: "Išijas? Ha? Baš mi je drago što nisam jedini"![]()
jel bolje uzimati n70 ili 6680?
koji je kvalitetniji?
N70!...................Izvorno postao medvjed
a jos jedno pitanje... zelim prvo, symbian telefondrugo, nesmije biti preklopni
trece, jel nokia N70 trenutno najbolji izbor koji se nudi ili ima nesto bolje od kojeg drugog proizvodjaca a da zadovoljava navedene kriterije.. heheh
hvala
Pa tako nekako, kako si sam rekao. Ne pada mi trenutno na pamet neki drugi bolji symbian a da nije preklopni.
Što se svega toga tiče, vjerovatno je N70 u vrhu, mada i jedna 6630 ne kaska za njom, ali mnogi željno iščekuju N80...
N80 tek u 4 ili 5 mjesecu. Pa ako medvjed može čekati..............
Bookmarks