Da, zanimljivo, Izgleda da nema pravila, nego na koju naletiš.
Da, zanimljivo, Izgleda da nema pravila, nego na koju naletiš.
recimo da je osjetna razlika izmedju tvornica u kojima se proizvode...one iz finske su kvalitetnije (razlika je i u software-u...nedavno sam nabavio 6230 koja je napravljena u finskoj, ima bolju masku koja ne skripi i neusporedivo je glasnija od recimo iste takve 6230 koja je napravljena u madjarskoj, nju sam pojacao da max i cula se osrednje, a ova iz finske je na trojci i cuje se kao luda...)...
desava se nesto slicno kao i sa fordovima iz madje..kao sve je isto, a ono...tanji lim, plastika, losija zavrsna obrada...
sto se tice skripe, sve se to da vrlo jednostavno rijesiti...par malih vijaka (sao sto radi SE), no nokia forsira maske koje se lako mijenjaju
ako ste imali priliku drzati 3230 znate o cemu govorim
A čuj moja je iz finske pa škripi ko luda. Tak da ni to nije to. Nema tu pravila. Ovisi koliko sreće imaš takav ćeš mobitel dobiti
EDIT
Popizdio sam i otisao danas u Mobis u servis i rekao sta me muci i tip je isprobao poklopac na drugom mobitelu i nije skripio. Reko mi je tip da dodem sljedeci tjedan i da ce je rastavit i pogledat
razmisljam mozda o samsungu d730?! ima stari symb, ali ne skripi![]()
RoBee
Evo došao meni mobitel i naravno nisu ništ napravili neg su rekli da je to normalno. A glavno da je kod njih mobitel bio 2 dana. Živčan dolazim doma i mislim si šta da napravim da ne škripi toliko i došao na malo glupavu ideju
Uzeo sam strech(valjda se tak piše) selotep i naljepio po onim tankim rubovima od maske par slojeva sa svake strane i više ne škripi tako jako, a što je najbitnije ne vidi se
![]()
Koji bed, kad moraš na tako skupom mobitelu intervenirati sa... selotejpom.
Ne možeš vjerovat. Živčan sam bio za popizdit al nisam se htjeo svađati sa čovjekom u servisu jel ipak nije on kriv. Al sam se danas pošteno nasmijao dok sam čekao mobitel. Dođe neki stari 70+ godina da mu ne radi mobitel, a kupio ga je jučer. Ovaj gleda šta je upali ga i on radiIzvorno postao frish-KI
Pita stari šta je bilo a čovjek mu kaže da ga je netko ugasio a ovaj ga ni upalit nije znao![]()
![]()
a da ti prodas n70 i nabavis 6680 koji ne skripi?
pa n70 je naravno ljepsi..ja sam ga htio uzeti..ali slucajno sam otiso na nokia.com i vidio n80... nakon toga..sve mi je sranje..
to kupujem cim izade.
DA li se da maket ona "to-do" "lista" koja stoji na početnom zaslonu (ona lista sa obavezama)??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sve se da "maket" i sredit prema vlastitom izboru.
A kolika je razlika u lovi?Izvorno postao cyberphere
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
razmisljam da mozda ipak uzmem N70, N80 ce bit dosta skupa kad izadje, a N70 ce past cijena vjerojatno...
sto vi mislite?
za N70 naravno isao bi na crno, a trenutno ja cijenjena oko 450eura ali valjda ce past na 300-350eura kroz mjesec-dva!
Kako si krenuo, nećeš ni ti tako brzo kupit mob, kao neki ovdje. Svi nešto čekaju.![]()
Ja bih se čak i drznuo kupiti N70 početkom godine da nema onog problema sa poklopcem kamere. Odbojno je. A tko će ga znati, možda i popucam, pa si ga i nabavim na kraju. N80 mi se čini predaleko, a i preskupo da bih ju kupovao čim izađe.
Ja sam se nekako naviknuo na škripeći polopac. Štoviše, uopće ga ne regiostriram, slično kao tik-tak sata dok spavaš.
upravo sam dosao iz mobisa, imao sam u rukama N70 i svidja mi se. nisam bas dobio dojam da onaj poklopac moze skripat...
doduse, malo je "precijenjena"-> 5000kn u mobisu. skupljam nofce, pa cu si uzet najvjerojatnije ovu N70 poslje nove godine...uz pretpostavku da prodam E720!
jedva cekam da i ja budem SYMBIAN USER, a ne samoo FAN!!!
Nemoj se zayebat i kupit u Mobisu. Uzmi u HG spotu 4.703,00 kn.
Bookmarks