Ne, ne. To je kad je predstavljena (announced)Izvorno postao Punio4
Prema najnovijim glasinama u drugom mjesecu bi trebala biti u prodaji
Ne, ne. To je kad je predstavljena (announced)Izvorno postao Punio4
Prema najnovijim glasinama u drugom mjesecu bi trebala biti u prodaji
Zadnji uredio Drug Mile : 03-11-2005 u 09:12
Trebao u 2. ali će bit tek negdje u 4. a cijena će biti razumna tek u 6.. ...dakle, dosta daleko. Sjetite se kad je na gsmareni došao N70 (negdje u 5 ili 6. mjesecu) a tek je sada došao... računajte na to...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ne znam šta si ti vidio na GSMareni, ali od trenutka kad je Nokia objavila da n70 kreće u prodaju, prošlo je niti 3 tjedna i već je bila u Mobisu. Tako je bilo i s N90. Mora se priznati da je Mobis u zadnje vrijeme stvarno brz. Još da jedino hoće poradit na cijenama i da ih ne preserava. I uz sve to, svi modeli su u pravilu jeftiniji u drugim trgovinama nego u mobisuIzvorno postao Symbian FAN
![]()
Ne, nije istina. Najavljena je u 6. mjesecu N70
Evo ti link pa potraži pod General > Announced što piše....
http://www.gsmarena.com/nokia_n70-1153.php
Hebemu miša, ti ne razlikuješ "announcement" i "start shipping" Announced je onda kad je predstavljen (N80, N92 i N71 su predstavljeni jučer, a bit će u prodaji recimo 1q 2006). Ja sam rekao da je N70 prodaja počela početkom 10. mjeseca, a već nakon 3 thedna si je mogao kupiti kod nas
Pa na to sam i mislio... NAJAVLJENA (ili predstavljena, možda sam se krivo izrazio) je u 6. mjesecu...izašla krajem 9. mjeseca a kod nas krajem 10. mjeseca.
Tako i N80, predstavljena sada a izaći će tek negdje u 4. mjesecu...
Greška u komunikaciji...![]()
Nou frks![]()
A mi sad mrzimo cybera i Druga mu Mileta. Jel?
Blago li je vama dečki...
ej cyber gdje si je piknio? i posto?
E sad mogu i ja malo napisati o mobitelu. Imam ga u ruci od kad sam ga kupio i potpisujem sve što je drug mile napisao. Mobitel je odličan. Jedan od boljih stvari je govorno biranje. Više nema potrebe za svakog unositi ime. Automatski se dodjeljuju za sva imena u imenuku. Najjebenija stvar je što sam uspio spojiti svoju tipkovnicu na mobitel i pisao poruke i kontrolirao mobitel. Pre dobra stvar![]()
posto??
dakle pitat cu tebe isto?
1. tipkovnica, jel od plastike bas cjela te boje ili je to bjelo samo kao lak gore(pa se izlize brzo)
2. jesu tipke cujne, ono klik kad ju stisnes(zvuk ugasen)
ne znam 6600, uporedi 6680 i 7610.
klik usporedi s 6680
zapravo. ovako.. 7610, nema sanse da tipkas u tisini u skoli da se ne cuje.. 6680 mozes sta god hoces..
a n70?
Pa recimo ko 6680. Ali klik se stvarno ne čuje dalje od 10 cm od mobitela. Možeš bez problema tipkati u tišiniIzvorno postao khideg
E da. Još nešto. Ne znam jel netko spomenuo ali N70 ima senzor i ako si u mračnom prostoru osvjetljenje tipki se pali. Kad si u osvjetljenom prostoru osvjetljene tipki se ne pali
e to mi je super da znam...
Čestitam Cyber, welcome to club.
Šta da ti kažem, drago mije da ti se sviđa.
To sa govornim biranjem je stvarno mrak. Probao sam.
A glede senzora svjetla, pa i 6630 je imala isto to.
A sad se nadam da smo i khidegu olakšali odluku.
Kako to mislite da se govorne naredbe dodjeljuju automatski za svaki unos u imeniku?
Yebačka stvar!!! Dodali su neki softver, neki jebeni algoritam za prepoznavanje glasa, tako da je svim imenima u imeniku automatski dodana glasovna naredba, i fakat je jako dobro izvedeno, pogrške su minimalne. Jedino zna bit zajeb ako držiš jezik telefona eng. neće baš najbolje prepoznat hrvatske naredbe i obrnuto. Sad bi ja i muzičku želju.Izvorno postao frish-KI
Evo jedno možda čudno i glupavo pitanje ali, kada upališ N70 i čim se pojavi početni display (znači pokazuje sat, mrežu dok još ne uđemo u meni) odmah kada sisneš tipku za ulazak u meni koliko ti sekundi treba da ti se pojave ikone??
Meni na 7610 treba čim se upali prvi put treba malo duže da se pojave ikone...
3 sekunde, ali samo prvi put, kasnije se pali trenutno. Isto je i imenikom. Kad izađeš aplikacija se ugasi, ali proces ostane aktivan.
Baš sam na to i mislio, ok, hvala...
Bookmarks